G.Surplys kasa sau duobę ilgu liežuviu

G.Surplys kasa sau duobę ilgu liežuviu

„Visuomenės informavimo grupės vadovas Giedrius Surplys leptelėjo, kad dezinfekcinį skystį jam atstoja degtinė. Šiais niūriais laikais tokie žodžiai gal ir nestebintų, bet, dirbant šalia didžiojo blaivininko Aurelijaus Verygos, kalbėti reikėtų atsargiau. Vien žodis „degtinė“ gali kainuoti postą“, – „Elito naujienose“ ironizuoja „Vakaro žinios“. 

Užimant tokias pareigas, patartina kalbėti kuo mažiau, o juokauti apskritai nepatartina. Anksčiau apie koronavirusą visuomenę informavo Skirmantas Malinauskas, jis šnekėjo, šnekėjo ir prisišnekėjo.

Nenustebkime, jei poną Surplį ištiks toks pat likimas.

Antradienį jis pareiškė, kad dezinfekcinį skystį perka „79 laipsnių, tik jis vadinasi degtine“. Nežinia, kaip ponas Surplys sugebėjo rasti 79 laipsnių degtinę, bet šią paslaptį, kaip ir patį žodį „degtinė“, geriau pasilaikyti sau. Juk jis talkina ekstremalios situacijos operacijos centro vadovui - sveikatos apsaugos ministrui Aurelijui Verygai.

Pastarąjį nuo pono Surplio žodžių gali ištikti šokas. Juo labiau kad informavimo grupės vadovas nurodė konkretų prekybos centrą, o tai galima traktuoti kaip svaigalų reklamą.

Šokas gali pereiti į konkrečius, nieko gero ponui Surpliui nežadančius, veiksmus, kitaip sakant - spyrį į sėdimąją.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder