Gabrieliui Landsbergiui visur vaidenasi „valstiečiai“

Gabrieliui Landsbergiui visur vaidenasi „valstiečiai“

„Gabrielius Landsbergis „išvyniojo“ teoriją, kad siekis steigti naują krikščioniškų pažiūrų partiją yra „valstiečių“ iniciatyva. Konservatorių lyderis pats pripažino, jog ši teorija yra konspiracinė. Bene kilo noras prilygti seneliui patriarchui, kuris mėgsta vertinti reiškinius pagal principą „kas galėtų paneigti“, - ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios“ „Elito naujienose“.

Ponaičio Gabrieliaus senelis Vytautas kadaise išrado labai patogų būdą apkalbėti oponentus. Sugalvoji, ką nors, pasakai „kas galėtų paneigti“ ir seki pasakas, kiek širdis geidžia.

Dabar jau ir anūkas kuria pasakas pagal tą patį kurpalį. Anot ponaičio Gabrieliaus, naujos partijos steigimas gali būti kai kurių „valstiečių“ kuriama „gelbėjimosi valtis“. Fantazija įsisiautėjo pamačius, kad vienas iš naujosios partijos iniciatorių Vytautas Sinica yra „valstiečio“ Eugenijaus Jovaišos patarėjas Seime.

Tik tiek. To užteko, kad kiltų, kaip sako pats ponas Gabrielius, „konspiracinė teorija“. Panašu, jog anūkas fantazijos polėkiu bus aplenkęs net senelį. Tik vietoj Kremliaus agentų jam visur vaidenasi „valstiečiai“.

Užmerkia akis - „valstiečiai“, sapnuoja - „valstiečiai“. Gerai, jei žmonos per miegus Agne nepavadina...

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder