Merginos padeda "Naftai-Uni-Laivitei" laimėtis

Žavios merginos Lietuvos krepšinio A lygos (LKAL) čempionate pirmaujančiai Klaipėdos "Naftos-Uni-Laivitės" padeda laimėti.

Universiteto šokėjos, kurioms vadovauja B. Švitrienė, per rungtynių pertraukėles puikiai šoka, todėl krepšininkams nieko kito nebelieka - tik skinti pergales.

Išties, gražus bendradarbiavimas. Ir toliau taip!

Drąsuolis

Nors per pastaruosius keletą metų išaugo pasitikėjimas Lietuvos kariuomene, tačiau sukurtas jos įvaizdis dar ne visada atspindi tikrąją padėtį.

Tai, ką nuolat girdime ir matome apie tvarką kariuomenėje ir už jos ribų - nebūtinai tiesa, "Bulvarui" tvirtino buvęs eilinis šio dalinio karys, nepabūgęs atskleisti tarnybos užkulisių.

Drąsus karys, nes jei vadai sužinos, kad mums pasisikundė, vargu ar dar ilgai gyvens...

Ragai!

Teisingumas triumfavo ir teismas iš premjero neatėmė naujosios žmonos.

Valio! Mūsų premjeras ir toliau galės ramiai gyventi su savo mieląja Kristina Butrimiene - Brazauskiene.

Jos buvusiam vyrui Butrimui skundų rašyti daugiau neliko kur. Aukščiausiasis Teismas pripažino, kad A. Butrimas su žmona išskirti teisėtai.

A. Butrimas, kaip ir kiekvienas Lietuvos pilietis, dar gali teisybės ieškoti Europos Žmogaus Teisių Teisme. Nors kokią teisybę ten surasi, kai ragai dygsta net pro pąžastis?

Dūmai

Šalyje deklaruojama, kad lytiškai plintančių ligų gydymas yra konfidencialus.

Tačiau parengta šių infekcijų epidemiologinės priežiūros tvarka reikalauja nurodyti ligonio asmens kodo skaičius ir po dvi vardo ir pavardės raides. 

Gydymo konfidencialumas - akių dūmimas.

Užčiaupė burną

Centro sąjungos pirmininkas profesorius Kęstutis Glaveckas savo partijoje elgiasi lyg koks monarchas.

Už tai, kad partijos eilinis Virginijus Martišauskas kritiškai įvertino partijos rezultatus savivaldybių rinkimuose ir išdrįso suabejoti, ar teisingai elgėsi partijos pirmininkas, dalyvaudamas prezidento rinkimuose, K. Glaveckas sustabdė jo narystę partijoje.

Žinos, kaip kritikuoti savus.

Bet vargu ar V. Martišauskas pasitaisys. Dar anksčiau, kai buvo liberalas, jis irgi mėgdavo šiauštis prieš valdžią.

Tai prie gero neprivedė - V. Martišauskas perėjo į Centro sąjungą, kuri pamažu, bet užtikrintai nyksta.

Per šiuos rinkimus centristai nepateko net į Vilniaus savivaldybę, kur anksčiau turėdavo nemažai vietų.

O V. Martišauskas ir toliau priešgyniauja. Išgirdęs apie savo narystės sustabdymą jis nusistebėjo: "Gal K. Glaveckui nervai sutriko?"

Išbandymų metas

Konservatorių šeimai artėja maksimalių išbandymų metas

. Dabartinis TS (LK) pirmininkas, Seimo narys Vytautas Landsbergis pagaliau pareiškė ketinąs užleisti vadovavimą partijai. Vado postą tikisi perimti Andrius Kubilius. Aišku, jeigu iki rinkimų neapsigalvos pats ponas Vytautas ir jei partijai nekils kokia nors grėsmė.

Gali juk partiją bandyti sugriauti kaimynai iš Rusijos arba vietiniai fašistai. Ir tada sugebės atsilaikyti tik labiau patyręs.

O juk labiausiai patyręs - Vytautas Landsbergis.

Vertė

Muitinės departamento specialistai neslepia, jog tikrąją prekės vertę dažnai būna sunku nustatyti. Oficiali statistika rodo, kad apgaulingo vertės mažinimo atvejai tampa masiški ir kovoti su šiuo reiškiniu darosi vis sunkiau.

Niekas negali pasakyti, kiek dėl to valstybė praranda įplaukų, tačiau neabejojama, jog tai daugiamilijoninės sumos.

Dėl juokingomis sumomis įvertintų importuojamų prekių valstybė praranda šimtus milijonų litų.

Saldus raminimo būdas

Jau kurį laiką "Telekomo" klientų aptarnavimo skyriuje išvysi ir 5 Lt nuolaida planui susigundžiusių pensinininkų būrį, ir moteriškių, kratančių viena kitos panosėje kelių šimtų litų sąskaitom už neaišku, kieno pokalbius į vadinamąją 900-ąją sekso liniją...

Dar daugiau mindžiukuojančių po valandą eilėje atvyksta su kilniausiu tikslu, idant apskritai pusmečiui atsisakytų "Telekomo" paslaugų.

Žmonija progresuoja - senyvo amžiaus moteriškės nebenori "Telekomo", nes yra apsiginklavusios "mobiliakais", kuriais, anot jų, plepėti daug pigiau....

O visą sovietinių laikų palikimu vadinamoje eilėje tvyrantį susierzinimą "Telekomo" darbuotojos bando "gesinti" savaip - priėjus prie darbuotojos asmeniniams reikalams tvarkyti, pastaroji tuoj pat pasiūlo pasivaišinti į firminį "Telekomo" popieriuką įvyniotu saldainiu. Ir niekas,

Paarmos karalystėje, matyt, nesupranta, jog po stovėjimo didžiulėje eilėje nervų "bombonke" neapraminsi - kiekvienam klientui reiktų įteikti minimum saldainių dėžę ar butelį šampano. Negi gaila?

Baltraus kupletai

Kiek sausra kainavo
Ūkininkams kaime...
O dar mūsų Vyriausybė -
Stichinė nelaimė...

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder