Cirkininkų duetas Europos Parlamente

Cirkininkų duetas Europos Parlamente

„Europarlamentarai Stasys Jakeliūnas ir Aušra Maldeikienė mano, kad milžiniškas algas gauna už tarpusavio peštynes. Ponas Jakeliūnas peštynes paįvairino nevykusiu pokštu apie pasitraukimą iš Europos Parlamento. Ar būtų blogiau, jei vietoj politikų į Briuselį pasiųstume cirko klounus?“, - ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios“ „Elito naujienose“.

Mušk savus, kad svetimi bijotų, - šia patarle vadovaujasi Lietuvos europarlamentarai. Tik vargu ar svetimi bijos, jiems mūsiškių peštynės turbūt atrodo juokingos.

Ponas Jakeliūnas „užvažiavo“ ant būsimo komisaro Virginijaus Sinkevičiaus, tada ponia Maldeikienė „užvažiavo“ ant Jakeliūno, įteikė laišką Europos Parlamento Žaliųjų grupei ir apkaltino kolegą melu.

Po apsistumdymo atėjo laikas pokštui.

„Svarstau apie galimybę atsisakyti EP mandato, nes akivaizdu, kad ir šiaip jo neteksiu, kuomet A.Maldeikienė su visais faktais ir jų įrodymais kreipsis į prokuratūrą, o ši - į Europos Parlamento pirmininką“, - feisbuke paskelbė ponas Jakeliūnas, vėliau paaiškinęs, kad bandė pajuokauti.

Pokštas vertas vaikų darželio arba cirko. Gal politikams ten ir vieta, bet matyti jų vaikų darželyje nesinori, nes gaila vaikų. Cirkas būtų tinkamesnė vieta.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder