Bulvaras: Rajonas pasirinko "gražią, turtingą ir prabangią"

Bulvaras: Rajonas pasirinko "gražią, turtingą ir prabangią"

Kad ir pasyviai, bet rinkimai Gargžduose įvyko. Tie rajono gyventojai, kurie nepasididžiavo pakelti sėdimąsias ir nueiti iki balsavimo apylinkių, nusprendė, kad kiek daugiau nei metams Seimo kėdėje įsitaisys Gargždų konservatorių gražuolė Rasa Petrauskienė.

Nepadėjo nė jos oponento bandymai padaryti ją pikta kaimyne, prabangia ir poniška. Nė vieno iš šių epitetų neišsigalvojome - visa tai buvo Kristupo Krivicko rinkimų agitacijos laikraštuke, kurį "Bulvarui" maloniai parūpino Klaipėdos rajono žmonės.

Gargždams buvo siūloma rinktis. "Krivickas ar Petrauskienė? Pažįstamas, patikimas ir ryžtingas ar graži, turtinga, konservatorė? Atviras, nuoširdus ir paprastas ar rafinuota, prabangi ir poniška?" - buvo klausiama agitaciniame leidinyje.

"Bulvaro" nuomone, žodžiai "graži", "turtinga", rafinuota", "prabangi" tikrai nėra tokie epitetai, kurie galėtų sugniuždyti kandidatę ir priversti rinkėjus balsuoti prieš ją. Priešingai. Tenka konstatuoti, kad gerbiamas kandidatas galbūt persistengė bandydamas nusižeminti ir prisilyginti paprastam gargždiškiui, sykiu sumenkinant savo varžovę. Kaip sakoma internete paplitusiuose juokeliuose, gerbiamas Kristupas galimai persišovė sau koją.

Taigi, rajonas pasirinko, kaip nori būti matomas Seime - gražus, turtingas, rafinuotas ir net kiek poniškas. O kaip bus - pamatysime. Svarbu, kad po gražiu vaizdu slypėtų ir vertingas turinys.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder