Bulvaras - tikėk netikėk

Bulvaras - tikėk netikėk

Dėl visko kalta muitinė

Statistikos departamentas neseniai paskelbė nieko gero nežadančią statistiką - Lietuvoje šiemet ženkliai sumažėjo gimstamumas ir padaugėjo skyrybų. Šalies sociologai puolė į paniką, ėmė ieškoti šių reiškinių priežasčių. Kaltino politikus, emigraciją, nedarbą, tačiau priežasčių taip ir nerado. Tačiau Vilniaus teritorinė muitinė visai netikėtai išplatino kitus statistinius rodiklius, kurie daugiau nei aiškiai paaiškina ankstesniuosius. Anot muitininkų, šiemet kur kas dažniau nei anksčiau sulaikomos siuntos su tabletėmis erekcijai stiprinti, kurias internetu užsisako lietuviai. O jeigu užsisako, vadinasi, reikia. O jei reikia, tai reikia ne šiaip sau. O kai nėra, tai ir prasideda - tai gimstamumas mažėja, tai daugiau porų išsiskiria.

Raimondui Kuodžiui kaimas nereikalingas

Lietuvos banko Ekonomikos departamento direktorius Raimondas Kuodis gyvena Vilniuje, tai yra mieste. Todėl jam visiškai nesuprantama, kad Lietuvai reikalingi kaimai bei kaimiečiai, ironizuoja dienraštis "Vakaro žinios".

Ponas Kuodis pareiškė, kad valstybė sutaupytų apie penktadalį milijardo litų, jei jai priklausantys "Lietuvos geležinkeliai" atsisakytų per kaimus besidriekiančių nuostolingų (nors kaimiečiams itin reikalingų) maršrutų. Labai protinga mintis. Atsisakykime visko, kas nuostolinga Lietuvai. Na, mokyklų, bibliotekų ir kultūros namų kaimuose seniai nebėra. O patys kaimai dar kai kur išliko. Koks nuostolis! Ir pensijas kaimiečiams reikia mokėti, ir pašalpas skurdiesiems, ir išmokas ūkininkams. Geriausia būtų sulyginti kaimus su žeme. Greitai atsipirktų.

Paris Hilton pareikšti įtarimai

Viešbučių tinklo paveldėtojai Paris Hilton pirmadienį buvo pareikšti kaltinimai dėl kokaino laikymo, tačiau vakarėlių liūtė neigia, kad rankinėje pareigūnų aptikti narkotikai buvo jos. 29 metų P. Hilton gresia iki ketverių metų kalėjimo, jei ji bus pripažinta kalta dėl narkotikų laikymo. Ji su savo vaikinu naktinio klubo La Vegase vadybininku Cy Waitsu buvo sulaikyta savaitgalį. Policijos pareigūnai po jų arešto pranešė aptikę 0,8 gramo kokaino, popieriaus, paprastai naudojamo marihuanos suktinėms, vaistų nuo astmos ir 1,3 tūkst. dolerių grynaisiais. Pareigūnai C.Waitso vairuojamą juodą visureigį sustabdė judrioje Las Vegaso gatvėje, kurioje įsikūrę daugybė didžiulių viešbučių ir kazino, kai užuodė iš transporto priemonės sklindantį marihuanos kvapą. Netrukus po to P. Hilton buvo paleista už savo pačios įsipareigojimą. P. Hilton jau turi gyvenimo kalėjime patirties - 2007 m. ji tris savaites praleido Los Andželo kalėjime už tai, kad pažeidė savo bandomojo laikotarpio dėl neatsargaus vairavimo sąlygas.

Juokas pro ašaras

Kažkada mes su ja dalinomės patalais, dabar - baldais.

Anekdotai

Neramios žinios pasiekė iš Ispanijos. Vakar koridos metu į areną iškrito girtas turistas iš Lietuvos. Toreodorui vienu metu teko kautis net su dviem buliais!

Vienas draugelis pasakoja kitam:

- Įsivaizduoji, grįžtu aš vakar vėlai namo, žiūriu, o ji su meilužiu. Na, aš į virtuvę, atsidariau šaldytuvą, išsitraukiau butelį degtinės, išgėriau, ėmiau dainuoti liūdnas dainas, o po to žiūriu geriau - butas taigi visai ne mano!

Bulvaroskopas

Protingi žmonės žino, kad galima tikėti tik puse to, ką mums pasakoja. Bet tik labai protingi žino, kuria puse tikėti...

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder