A.Širinskienė pavers V.Pranckietį darbo žmogumi

A.Širinskienė pavers V.Pranckietį darbo žmogumi

„Kaip padaryti, kad ir Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis liktų poste, ir koalicijos sutartis būtų vykdoma? Labai paprastai - reikia perkelti poną Viktorą į „socialdarbiečių“ partiją. Toks planas sukasi „valstietės“ Agnės Širinskienės galvoje, o ir pats Seimo pirmininkas nestoja piestu“, - ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios“ „Elito naujienose“.

Ponas Viktoras atkakliai laikosi poste, kuris pagal koalicijos sutartį priklauso „socialdarbiečiams“ ir galo šiai istorijai nesimato. Ar visgi matosi? Ponia Agnė mano, kad laiminga pabaiga artėja.

Pasak jos, „socialdarbiečiai“ siūlo Seimo pirmininkui pereiti į jų partijos gretas. Taip ir vilkas būtų sotus, ir avis sveika. Ponas Viktoras pasiūlė poniai Agnei nekalbėti už „socialdarbiečius“, taigi lyg ir supyko.

Kita vertus, paties plano jis nepeikė ir užsiminė, kad pasiūlymą keisti partiją svarstytų. Perėjimas gal ir nebūtų labai sunkus.

Kol ant Žaliojo tilto stūksojo sovietinės skulptūros, darbininkas ir valstietė stovėjo greta. Ir Seime šios jėgos labai artimos. Reikia tik vieno žingsnio, kad visi būtų patenkinti.

Tegul svarbiausios „valstietės“ pozicija lieka poniai Agnei, o ponas Viktoras pabus darbininkų atstovu.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder