Arvydas Sekmokas prašosi būti panaikintas

Arvydas Sekmokas prašosi būti panaikintas

Nors Visagino atominė elektrinė Lietuvai kainuos mažiausiai 5 mlrd. litų, jai energetikos ministras Arvydas Sekmokas pinigų ras kad ir rytoj. Užtat už kelis milijonus atsiklausti tautos, ar tos elektrinės apskritai reikia, valstybė, anot jo, nepajėgi, - ironizuoja dienraštis "Vakaro žinios" "Elito naujienose".

Ponas Sekmokas net aritmetikoje taiko tik jam vienam suvokiamus energetinius dėsnius. Jis pareiškė, kad referendumui dėl atominės elektrinės pinigų nėra. Nes lapeliams spausdinti ir skaičiuoti gali reikėti net kelių milijonų litų.

Tiesa, ministras tuo pat metu sako, kad elektrinės statybai pinigų netrūksta. Nors jai reikės apie tūkstantį kartų daugiau nei referendumui. Bet toks skaičiavimas neturėtų nieko stebinti. Mat kadaise žadėta, kad Energetikos ministerija ne tik nieko nekainuos, bet dar ir duos pelną.

Deja, po šio pasakymo tik keliomis dešimtimis padaugėjo valdininkų, o vien atlyginimams, įskaitant ir paties Sekmoko, per metus išleidžiama 5 mln. litų. Tad atstatydinus ministrą ir panaikinus ministeriją Lietuva nesunkiai surinktų trūkstamus pinigus iki rudens. Tik viena problema - Sekmoko įstaigą naikinti reikėtų jau dabar.

 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder