"Žvaigždžių duetuose" nauja pora - Evelina Sašenko ir Mundis

"Žvaigždžių duetuose" nauja pora - Evelina Sašenko ir Mundis

Edmundas Štengeris – Mundis trečiajame "Žvaigždžių duetų" sezone su Rūta Ščiogolevaite ėjo iki galo ir per plauką liko nuo pirmosios vietos.

Evelina Sašenko turėjo trauktis iš penktųjų "Žvaigždžių duetų", nes laimėjusi nacionalinę atranką į "Euroviziją", intensyviai ruošėsi tarptautiniam konkursui.

Nuo kito šeštadienio šie du buvę "Žvaigždžių duetų" dalyviai suvienys jėgas bendram tikslui – tapti geriausiais šeštajame "Žvaigždžių duetų" sezone "Lemiama kova".

"Kaip jis dainuoja! Aš… apakusi. Nesitikėjau", - Evelinai trūksta žodžių apibūdinti būsimojo partnerio vokalo galimybes.

"Aš dainuosiu su geriausia vokaliste, apie kokią tik galima svajoti. Žiūrėjau "Euroviziją" ne Lietuvoje ir su malonumu balsavau už Eveliną. Ji – nuostabi. Iš prigimties talentinga, labai įvairi, plataus diapazono, jausminga. Jei aš nesugadinsiu, bus gražu", - apie būsimuosius pasirodymus "Žvaigždžių duetuose" kalba Mundis.

Dėl Evelinos ir noro vėl patirti tą patį nuostabų jausmą kaip prieš trejus metus, jis pasiryžo važinėti į "Žvaigždžių duetus" iš Latvijos, kurioje turi savo reklamos verslą. Verslininkas turi biurą Rygoje, o savo asmeninę laimę kuria ant Baltijos kranto esančiame Jūrmalos kurorte.

"Dalyvavimas "Žvaigždžių duetuose" bus dar viena gyvenimo pamoka – kaip per trumpą laiką pasiruošti koncertui ir dar pabūti mokytoja. Todėl esu labai laiminga, kad vėl prisijungsiu prie šio projekto", - kalba Evelina.

"Bus nelengva, mus sups labai stiprios poros, be to, mes startuojame vėlokai, kai jau kiti susidainavę. Bet svarbiausia – malonumas, kurį patirsime scenoje, be pretenzijų į aukštas vietas", - savo šansus laimėti lemiamą kovą vertina Mundis.

O Evelina šypsosi: "Pirma vieta? Nesitikiu. Bet gaunu ir tada, kai nesitikiu".

"Žvaigždžių duetuose" Evelina Sašenko su Edmundu Štengeriu Mundžiu – debiutuos jau kitą šeštadienį, kovo 3-ąją per LNK.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder