Startavo "Lietuvos talentų" atrankos

Startavo "Lietuvos talentų" atrankos

Praėjusią savaitę uostamiestyje startavo atrankos jau į trečiąjį didžiulės sėkmės susilaukusio TV3 televizijos projekto "Lietuvos talentai" sezoną. Būtent Klaipėdoje pradėtos atrankos vėliau išsiplės į kitus Lietuvos miestus.

"Jau trečius metus keliausime po didžiuosius Lietuvos miestus. Tikimės, kad ir šiemet atrankose išvysime unikalių talentų. Dažnai net nesusimąstome, kiek nedidelėje mūsų šalyje yra gabių šokėjų, dainininkų, muzikantų, akrobatų, pasakotojų ir šmaikštuolių. Šiuo projektu skatiname neslėpti savo talento, atvirkščiai - pademonstruoti jį visai Lietuvai, o gal ir pasauliui", - sako projekto prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Pasak projekto redaktorės Violetos Karaliūnaitės, šiemet, nors laikas užpildyti anketas buvo trumpesnis, į "Lietuvos talentų" atrankas visoje šalyje užsiregistravo apie 4,5 tūkstančio dalyvių.

"Džiugu, jog šiemet registravosi visai nemažai vyresnio amžiaus žmonių, kurie jau supranta, kad tai nėra vaikiškas projektas", - sakė V. Karaliūnaitė.

Pasak jos, šiemet į atrankas užsiregistravo labai daug muzikantų. Žmonės, matyt, pastebėjo, jog savo talentą galima demonstruoti ne tik dainuojant, bet ir puikiai valdant instrumentą. Kaip visada į projektą veržiasi ir itin daug vaikų. "Šiemet šiek tiek sumažėjo šokėjų bumas", - sakė projekto redaktorė.

Nors prie durų į įsivaizduojamą sėkmę Klaipėdoje būriavosi ne itin daug žmonių, norinčių patekti į tolimesnius projekto etapus, tačiau, pasak V. Karaliūnaitės, kaip ir visada, didžiausio antplūdžio laukiama vasarą vyksiančiose atrankose. "Tada per dieną projekto rengėjams tenka išklausyti ir po 3-4 šimtus dalyvių. Tačiau kad ir kiek dalyvių susirinktų, džiaugiamės, kad galime atvykti ir į kitus Lietuvos miestus, ne tik sostinę, nes patirtis rodo, jog ne visi dalyviai išgali atvykti į atrankas Vilniuje. O juk ir kitur randame tikrų perliukų", - pasakojo V. Karaliūnaitė.

Atrankoje uostamiestyje buvo galima pamatyti nemažai įvairiuose kituose ar net tame pačiame "Lietuvos talentų" projekte sėkmę jau išbandžiusių dalyvių. Savo eilės laukė praėjusiame projekte įspūdingą balsą demonstravęs Steponas Zonys, buvo galima pastebėti ir LNK projekte "2 minutės šlovės" sėkmę išbandžiusios jaunųjų klaipėdiečių grupės "Nervas" narius.

"Smagu, kad žmonės bando ne vieną kartą. Praėjusio projekto nugalėtojo akordeonininko Martyno Levickio sėkmė parodė, jog visada verta patobulėti ir grįžti kitąmet", - sakė V. Karaliūnaitė.

Atrankoje buvo galima pamatyti ir šiek tiek žinomų veidų. Koridoriuje sukiojosi klaipėdiečių grupės "Arrogantics" nariai, kurie pirmą kartą pasiryžo sudalyvauti panašiame projekte.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder