Šeštadienį - pirmasis nacionalinės "Eurovizijos" koncertas per Lietuvos televiziją

Šeštadienį - pirmasis nacionalinės "Eurovizijos" koncertas per Lietuvos televiziją

Jau šį šeštadienį, vasario 4 dieną – pirmasis nacionalinės atrankos į 2012-ųjų "Euroviziją" koncertas per Lietuvos televiziją. Jame dėl bilieto į finalą varžysis devyni kūriniai, kuriuos atliks "The Independent", "Multiks", Laisva, Valdas Maksvytis, "Chill Out", "Have No Doubt", "The Artrace", Beissoul, Indigo ir Kamilė Kielaitė.

Koncerto pradžia – 21 val. 2012-ųjų nacionalinę atranką ves Darius Užkuraitis ir po pertraukos į Lietuvos televiziją sugrįžtanti Liepa Rimkevičienė.

Trys geriausiai įvertinti kūriniai pateks į finalą. Pasirodymus kaip visuomet vertins ir žiūrovai, balsuojantys telefonu, ir autoritetinga komisija. Žiūrovų ir komisijos balsai bus sumuojami ir paverčiami balais.

Šių metų naujovė – vieną kūrinį į finalą deleguoti turi teisę išmaniųjų technologijų gerbėjai, nemokamai balsuojantys programėlės "Balsuok!" pagalba. Nemokamą programėlę "Balsuok!" gali parsisiųsti išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių su "Android" operacine sistema turėtojai iš programėlių parduotuvės "Android Market", "iPhone" ir "iPad" vartotojai – iš parduotuvės "AppStore".

Dar vieną dalyvį į finalą deleguos "Eurovizijos" transliacijas Lietuvai dovanojančio natūralaus mineralinio vandens "Akvilė" mėgėjai, nuo kitos savaitės už mėgiamus atlikėjus galėsiantys balsuoti www.akvile.lt

Nacionalinė atranka vyks keturis šeštadienius iš eilės. Kovo 3 dieną finale paaiškės, kas atstovaus Lietuvai 57-ojoje "Eurovizijoje" Azerbaidžano sostinėje Baku gegužės mėnesį.

 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder