Rugpjūtį žiūrovai rinkosi TV3

Rugpjūtį žiūrovai rinkosi TV3

Šiemet vasarą televizijos žiūrovai palydėjo itin aistringai ir karštai. Rugpjūčio 28 dieną prasidėjęs pasaulio vyrų krepšinio čempionatas jau spėjo oranžinio kamuolio gerbėjus pradžiuginti azartiškomis Lietuvos rinktinės pergalėmis.

Žiūrimiausia rugpjūčio mėnesio programa buvo Ispanijos ir Lietuvos ekipų susitikimas Turkijoje vykstančiame čempionate. Ne mažiau dėmesio televizijos žiūrovai skyrė ir rugpjūčio 30-ąją įvykusiam grandioziniam TV3 sezono atidarymui. Populiariausios Lietuvoje televizijos tiesioginę atidarymo šventę savo namuose buvo įsijungę per 1,3 milijono televizijos žiūrovų.

Oficialiais tyrimų agentūros "TNS Gallup" TV metrų duomenimis, rugpjūčio 1-31 dienomis visą dieną TV3 žiūrėjo 22,2 proc. visų amžiaus grupių ir 27,3 proc. aktyviausios grupės - 15-49 metų amžiaus žiūrovų, tuo metu buvusių prie televizorių ekranų. Atitinkamai LNK - 18,7 ir 18,9 proc., LTV - 10,6 ir 9,1 proc.

Lyderė rugpjūtį TV3 buvo ir žiūrimiausiu laiku - 18.45-22 val. Ją rinkosi 23,4 proc. visų amžiaus grupių žiūrovų, o artimiausius konkurentus LNK - 21,6 proc. žiūrovų.

Aktyviausioji grupė - 15-49 m. amžiaus žiūrovai, žiūrimiausiu laiku įsijungę TV3, sudarė 29,5 proc., LNK - 20 proc.

TV3 inf.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder