Prasidėjo projekto "2 minutės šlovės" atrankos

Prasidėjo projekto "2 minutės šlovės" atrankos

Trečiadienį Klaipėdoje vyko dalyvių atranka į rudenį startuosiantį naująjį talentų šou "2 minutės šlovės" sezoną. Tai tik pradinis atrankų etapas. Kol kas jos vyko tik Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Uostamiestyje pasirodė per 10 dalyvių - dauguma jų dainavo.

Savo balsus demonstravo talentais apdovanotieji ar taip manantieji. Elektrine gitara brazdino ir savo kūrybos dainą atliko neseniai į Lietuvą sugrįžęs emigrantas, talentą dainuoti sunkųjį roką "2 minutėms šlovės" jau antrus metus iš eilės bandė "prakišti" nerta palaidine pasipuošęs Remigijus.

Dainavo ir keletas jaunų merginų bei jau pagyvenęs vyriškis, atlikęs dainuojamąją poeziją. Atrankos komisiją nustebinti bandė ir jaunoji dainininkė Vesta. Šešerių metų mergaitė energingai reikalaudama publikos plojimų traukė dainas "Pupa" ir "Santa Liučija". Ne ką menkiau susirinkusiuosius nustebino ir kranininke gamykloje dirbanti Vaida, atlikusi lyriškus kūrinius.

Gausų dainininkų būrį papildė keletas šokių kolektyvų. Komisiją pralinksminti bandė ir liaudies kapela. Jai atstovavo mergaitė, griežianti smuiku, jai pritarė būgnais grojantis brolis. Kolektyvas atliko ne tik liaudišką muziką, bet ir populiarią dainą "Memories".

Visus talentus su padrąsinančiomis šypsenomis veide išklausė atrankos komisijoje sėdėjusi projekto vadovė Kristina Kumžienė ir prodiuseris Laurynas Šeškus. Komisija negailėjo ne tik šypsenų, bet ir patarimų tiems, kurie ruoš pasirodymus kitiems etapams.

Anot K. Kumžienės, visi talentai, kurie bus atrinkti dalyvauti tolimesniuose etapuose, nebus paliekami likimo valiai. Jiems padės vokalo mokytojai, choreografai ir kiti specialistai.

K. Kumžienės teigimu, Klaipėda dažniausiai pasižymi kaip šokėjų kraštas. Daugiausiai jų į kitus konkurso etapus pateko ir praėjusį sezoną. Tačiau projekto vadovė pasakojo, jog "2 minutės šlovės" savo atrankose ypač laukia ne įprastų dainininkų ar šokėjų, o kitokių talentų. Mielai laukiami tapytojai, rūbų dizaineriai, kiti amatininkai.

Liepos pabaigoje talentų atrankos komisija pradės savo kelionę po dešimtis įvairiausių Lietuvos miestelių, todėl norintys pademonstruoti savo talentą dar turės puikių galimybių. Rugpjūčio 3-4 dienomis "2 minutės šlovės" vėl lankysis Vakarų krašte.

Naujasis talentų šou "2 minutės šlovės" LNK eteryje startuos šį rudenį. K. Kumžienė nenorėjo atskleisti, kaip keisis talentus vertinsianti komisija, kurią pernai sudarė Algis Ramanauskas-Greitai, Violeta Riaubiškytė-Tarasovienė, Vitalijus Cololo bei Inga Norkutė. Projekto vadovė tik pasidžiaugė, jog šį sezoną talentus nuolat vertins gerai žinomas talentų kalvis Arūnas Valinskas.

ANTRAS KARTAS. Sunkųjį roką atliekantis Remigijus savo talentą bandė "prakišti" jau antrus metus iš eilės.

Viliaus MAČIULAIČIO nuotr. KOMISIJA. Visus talentus su padrąsinančiomis šypsenomis veide išklausė atrankos komisijoje sėdėjusi projekto vadovė Kristina Kumžienė ir prodiuseris Laurynas Šeškus.

Viliaus MAČIULAIČIO nuotr.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder