Poros trokšta laimėti auksinius "Žvaigždžių duetų" mikrofonus

Poros trokšta laimėti auksinius "Žvaigždžių duetų" mikrofonus

Šeštadienį, gegužės 26-ąją, tiesiogiai per LNK – populiariųjų „Žvaigždžių duetų“ finalas. Lemiamoje kovoje susikaus keturios pačios geriausios visų sezonų poros – Giedrius Leškevičius ir Mia, Edmundas Štengeris – Mundis ir Evelina Sašenko, Renata ir Deivis bei Marius Jampolskis ir Irūna Puzaraitė.

Nugalėtojams bus išdalyti Sauliaus Griniaus sukurti auksiniai, sidabriniai ir bronziniai mikrofonai, inkrustuoti rubinais, smaragdais ir safyrais.

Į finalą patekusios poros neslepia trokštančios pirmosios vietos. Net visą pastarąjį sezoną lyderiavęs Irūnos ir Mariaus duetas sako neišlepęs nuo pergalių. „Atvirkščiai, apėmė sportinis azartas, kuo labiau ruošiesi, tuo labiau ateina pasiutimas, - juokiasi Marius. – Norisi finale parodyti lygį. Mes su Irūna ruošiame tikrą siurprizą. Išduoti negaliu, laukite finalo“. Tačiau pora prisipažįsta, kad jiems, kaip ir studentams, finalo pasiruošimui trūksta vienos nakties.

Noro būti pirma neslepia ir Evelina Sašenko, praėjusių metų Lietuvos atstovė „Eurovizijoje“. „Man skamba kvailai, kai sakoma, kad svarbiausia dalyvauti. Juk viduje visi nori būti pripažinti, nori laimėti. Mes nenorim likti ketvirti! Norim laimėti“. Finalui Mundis ir Evelina pasirinko sudėtingą Queen dainą „The Show Must Go On“. „Tai iššūkis Mundžiui, nes šis kūrinys – ne pagal jo diapazoną, bet jis labai norėjo šią dainą sudainuoti finale“, - pasiruošimo lemiamai kovai smulkmenas išduoda Evelina.

„Intensyviai repetuojam, ruošiamės finalui, bet kadangi auksinius mikrofonus turime, mums reikia sidabrinių, - sako Giedrius Leškevičius, trečiojo „Žvaigždžių duetų“ sezono nugalėtojas. – Auksinius paliksime Mariui su Irūna - jie akivaizdžiai rodo, jog jiems jų reikia. Mes su Mia džiaugiamės, kad mums pavyko nukeliauti iki finalo“.

Pirmųjų „Žvaigždžių duetų“ nugalėtojai Deivis ir Renata mato savo pergalę ir šeštajame sezone. „Kas stebina šokiu, kad vaizdeliu, o mes žiūrovus imsime geriausiu, ką turime – balsais“, - sako Renata Voitechovskaja, kuriai „Duetai“  atnešė sėkmę ne tik karjeroje, bet ir asmeniniame gyvenime.

Šeštojo „Žvaigždžių duetų“ sezono „Lemiama kova“ finalas - šeštadienį 19 val. tiesiogiai iš LNK studijos.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder