"Pasmerktų" filmavimo užkulisiuose - apie bites

"Pasmerktų" filmavimo užkulisiuose - apie bites

Anądien "Videometros" grimo kambaryje susitiko du kultinio TV3 serialo "Pasmerkti" herojai - pagarsėjęs nusikaltėlis Lorensas (aktorius Rolandas Boravskis) su negailestinga prokurore Rugile (aktorė Daiva Rudokaitė). Nežinia, apie ką kalbėtųsi šie du personažai įjungus filmavimo kameras. Veikiausiai apie rūgščią kalėjimo duoną. O štai filmavimo užkulisiuose susitikę juos įkūnijantys aktoriai stebino nekaltu pašnekesiu apie... bites.

Apie bites kalba pasisuko neatsitiktinai: savo epizodą suvaidinęs R. Boravskis valėsi veidą ir pademonstravo paraudusį akies voką. Kas tai - herojaus grimo likučiai, profesinė "trauma" ar kokio nors svetimojo, pasipainiojusio tamsiame skersgatvyje, dovanėlė? "Ne, įgėlė bitė, - ima aiškinti numodamas ranka ir šypsodamasis aktorius: - Bitė kirto man į voką, aš instinktyviai ranka vožtelėjau. Tai dabar su vizažiste sprendžiam, dėl ko akis paraudo - ar nuo įgėlimo, ar nuo mano smūgio."

Piktavalis vabzdys aktoriaus akiratin pateko ne žvejyboje, ne iškyloje su vaišių krepšiais, o sode, kuriame jis pats su didžiausiu malonumu rūpinosi bitėmis. "Aš juk bitininkas, - nustebina R. Boravskis. - Gaila, po žiemos tik du avilėliai liko iš keturių."

Čia į pokalbį įsitraukia filmuotis besiruošianti D. Rudokaitė. Aktorei beliko priderinti papuošalus ir jos herojė - prokurorė Rugilė - eis grakščiai "sodinti" mafiozų. Bet tuo tarpu - apie bites... "O pas mus per šią žiemą iš trijų avilių nė vieno neliko!" - skundžiasi aktorė.

R. Boravskis demonstruoja įgudusio bitininko žinias, teiraujasi, ar motinėlė buvo ne per sena, ar bitėms maisto netrūko. "Visko joms ten buvo, bet vis tiek radome sustingusias", - apgailestauja D. Rudokaitė.

Galiausiai abudu sulygsta, kad arba žiema buvo per šalta, arba cukrus netinkamas. D. Rudokaitė jau sukasi ant kulno filmuotis. "Mano herojė Rugilė - kieta moteris. Jeigu jai gali pasipiršti du vyrai - didžiausi priešai tarpusavyje, ir ji nė už vieno neišteka, tačiau toliau sėkmingai bendrauja su abiem, tai, ko gero, ji tikrai išskirtinė. O šiaip Rugilė - darbo vergė. Tokios moterys gyvenime nėra laimingos, - sako D. Rudokaitė ir priduria: - Bet man bičių vis vien labiau gaila nei Rugilės."

TV3 inf.

BITININKAS. Serialo "Pasmerkti" aikštelėje paaiškėjo, jog aktorius Rolandas Boravskis - užkietėjęs bitininkas.

TV3 nuotr.

KOLEGĖ. Pasirodo, jog aktorė Daiva Rudokaitė aktoriui R. Boravskiui kolegė ne tik filmavimo aikštelėje, bet ir bitininkystėje.

TV3 nuotr.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder