Nauji filmai

Nauji filmai

"Valgyk, melskis, mylėk"

Liza turi viską, apie ką gali svajoti šiuolaikinė moteris, tačiau jaučia, kad gyvenimui trūksta ypatingai svarbaus komponento. Skausmingos skyrybos su vyru dar labiau pagilina asmenybės krizę ir Liza pasijunta atsidūrusi kryžkelėje. Ji leidžiasi į kelionę po pasaulį. Pirmoji stotelė - Italija. Šalis Lizą pakeri nepaprasta maisto kultūra, o sielos sveikata ji nusprendžia pasirūpinti Indijoje. Čia Liza sutinka keistuolį Ričardą, nuolatos žarstantį "išminties perlus". Tačiau išties įsiklausiusi į pusamžio vyro žodžius ir save, ji ima suvokti, jog jo pamokymai ne tokie jau banalūs. Liza patraukia į Balį, kur tikisi galutinai susigrąžinti vidinę pusiausvyrą ir ramybę, tačiau netikėtai sau pačiai atranda tikrąją meilę...

Kritikų teigimu, šis filmas maloniai žiūrimas ir labiausiai turėtų patikti svajoklėms moterims, kurioms per 30. Visgi dauguma kritikų pageidautų labiau sielą "užkabinančio" scenarijaus.
3 žvaigždutės iš 5

"Stounas"

Paprašytas peržiūrėti pavojingo kalinio Džeraldo "Stouno" Krysono bylą, lygtinio paleidimo pareigūnas Džekas supranta, kad šįkart negalės niekuo padėti. Stounas - iki gyvos galvos įkalintas žudikas, prikišęs nagus ir prie kraupios savo paties senelių žūties. Ar tokį žmogų galima išleisti į laisvę? Tačiau Stounas siekia bet kokia kaina įtikinti Džeką, kad jis pasikeitė ir yra vertas laisvės'85 Tam Stounas pasiryžęs paaukoti brangiausia, ką turi - savo gražiąją žmoną, kuri privalės sugundyti dvigubai vyresnį vyrą'85 Netrukus užvirs paini ir klastinga aistros, išdavystės, melo ir nuodėmės istorija, kuri pakeis visų trijų herojų likimus amžiams.

Kritikų manymu, permainingi herojų charakteriai, vis paverčiantys aiškumą painiava, ir dvasinės tuštumos demonstravimas visgi nepasiekia tokio lygio, kad filmo žiūrėjimas teiktų pasitenkinimą. Scenarijų kritikai vadina nuobodžiu ir dvelkiančiu neviltimi bei monotonija
4 žvaigždutės iš 5

"Č@tas"

Mistiniame psichologiniame trileryje stilingai susilieja realus pasaulis ir kibernetinė fantazija, kai herojų mintys randa prieglobstį interneto platybėse. Siaubo trilerių kūrėjo Hideo Nakatos vaizduotėje interneto pokalbių kambariai ir serveriai išnyra netikėtomis, spalvingomis, ekstravagantiškomis ir siurrealiomis erdvėmis. Būtent čia susitinka jauni, lengvai pažeidžiami, problematiško charakterio paaugliai, slepiantys savo silpnybes, svaigstantys dėl nerealizuojamų svajonių, nepamirštantys slogių praeities žaizdų ir trokštantys susirasti patikimų draugų. Juos pakeri paslaptingojo manipuliatoriaus Viljamo charizma, kuri įvilioja nieko blogo nenutuokiančius internautus į mirtinai pavojingą žaidimą. Negailestingos taisyklės nesikeičia - kažkas privalo mirti arba nusižudyti.

Pasak kritikų, šis filmas nuvylė, nes nesugebėjo išpildyti gana įdomios idėjos. Nors aktoriai jauni ir nelabai patyrę, tačiau kino ekspertai teigia regėję juos ir geriau atliekančius savo darbą.
3 žvaigždutės iš 5

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder