Nauji filmai

Nauji filmai

"Absoliutus blogis: pomirtinis gyvenimas"

Siaubinga virusinė infekcija paverčia aukas į gyvus numirėlius, kurie toliau sėja užkratą. Alisa tęsia kelionę ieškodama išgyvenusiųjų ir išvengusių viruso, kad galėtų juos nugabenti į saugų prieglobstį. Ji sulaukia netikėtos pagalbos iš seno draugo. Saujelei išgyvenusiųjų šviečia nauja viltis ir naujasis rojus žemėje, kur nėra infekuotųjų gyvų numirėlių - Los Andželas. Tačiau atvykus paaiškėja, jog vilties žiburys buvo apgaulingas...

Pasak kritikų, šis filmas - puikus siaubo, veiksmo ir mokslinės fantastikos mišinys. Jų manymu, tai geriausia "Absoliutaus blogio" dalis.

4 žvaigždutės iš 5

"Meilė per atstumą"

Kai karjeros siekianti žurnalistė Erina grįžta į San Franciską baigti mokslų, jos vaikinas Garetas, muzikos talentų ieškotojo padėjėjas, lieka Manhetene laukti pažadėto paaukštinimo. Būdami atskirai jaunuoliai bendrauja internetu, pasitelkdami vaizdo kameras. Tačiau įsimylėjėlius skiriančios mylios, keblumai ir nesusipratimai, apgaulingi draugų patarimai ir keletas grobuoniškai nusiteikusių viengungių daro savo. Vis labiau ima atrodyti, kad jaunuoliai nebeatlaikys išbandymų.

Kritikų nuomonės apie šį filmą išsiskyrė. Vieni teigia, jog tai viena geriausių romantinių komedijų pastaraisiais metais, kiti mano, jog filmas nėra nei pernelyg juokingas, nei romantiškas.

4 žvaigždutės iš 5

"Anarchija Žirmūnuose"

Jauna ir naivi provincialė Vilė atvyksta į didmiestį siekti aukštojo mokslo. Ieškodama nebrangaus nuomojamo buto, mergina susiduria su anarchistine simbolika išmargintu skelbimu, kuris atveda ją pas autorę - berniukiškai atrodančią ir juodą odinę striukę dėvinčią Sandrą. Nedrąsiai dideliame mieste besijaučianti Vilė nuo pat pirmųjų apsistojimo dienų gauna puikų gidą. Merginos gyvenimas nušvinta naujomis ir iki tol dar neatrastomis spalvomis.

Tai ironiška miesto drama, kurioje dinamiškai persipina melodramos, detektyvo, juodojo humoro komedijos ir bičiulių filmo žanriniai atributai. Kovinis kokteilis apie sujauktą lietuvišką realybę, bandančią atrasti, kas yra gera ir bloga.

3 žvaigždutės 5

"Vampyrai užkniso juodai"

Parodijų režisieriai šįkart užsipuolė vampyrus. Juostos "Vampyrai užkniso juodai" nerekomenduotina žiūrėti "Saulėlydžio" sagos gerbėjams. Čia gausu juokingų elementų iš šių bei kitų filmų apie vampyrus. Autoriai pramogauja šaipydamiesi iš romantinių arba kovos scenų, virtimo vilkais ir vampyrais, o vietomis labai įtikinamai perteikia neįtikėtinos Belos ir Edvardo meilės istorijos atmosferą papildydami ją savais elementais.

Kritikų manymu, ši "Saulėlydžio" parodija taip skausmingai nejuokinga, kad turėtų priversti originalo fanus dar labiau pamėgti filmus apie vampyrus. Jų nuomone, labiau negu vampyrai užknisa šis filmas.

2 žvaigždutės 5

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder