Nauji filmai

Nauji filmai

"Pradžia"

Režisierius Christopheris Nolanas per savo karjerą yra pastatęs ne vieną filmą, esantį interneto giganto IMDB TOP 250 filmų sąraše - "Memento", "Betmenas: pradžia", "Tamsos riteris" ir "Prestižas". Dabar režisierius pristato savo naujausią mokslinį veiksmo trilerį "Pradžia" ("Inception").

Ch. Nolanas savo naujausiam specialiųjų efektų filmui "Pradžia" pasitelkė keletą kino žanrų. Filme vaidmenis atlieka puikiai žiūrovams pažįstami aktoriai Leonardo DiCaprio ("Kuždesių sala", "Melo pinklės", "Nerimo dienos"), Marion Cotillard, Ellen Page bei kiti.

Domas Cobbas - talentingas vagis. Jis geriausias savo srities specialistas, kai kalbama apie ko nors išgavimą ar ko vertingo nukniaukimą, kol žmogus miega, o jo sąmonė tuo metu - pati pažeidžiamiausia. D. Cobbo retas sugebėjimas padarė jį geidžiamiausiu žaidėju naujajame korporacijų ir šnipinėjimo pasaulyje. Tačiau tuo pačiu metu tai jį pavertė tarptautiniu bėgliu ir kainavo viską, ką jis kada nors mylėjo.

Leonardo DiCaprio vaidinamas herojus valdo kontorą, kurios darbuotojai sugeba pasinerti į žmonių sapnus bei implantuoti naują informaciją ar panaikinti seną. Naujas užsakymas - už viliojantį atlyginimą reikia įsiskverbti į sėkmingo verslininko smegenis bei įrašyti informaciją, kuri leistų jo konkurentams pakoreguoti verslininko mąstyseną...

Kritikų teigimu, šis filmas - jaudinantis, verčiantis susimąstyti ir darantis neišdildomą įspūdį. Visa tai kuria puikus aktorių darbo, siužeto, muzikos ir efektų mišinys. Jų manymu, žiūrint šį filmą norisi, kad jis tęstųsi kuo ilgiau. Pasak kritikų, tai viena puikiausių mokslinės fantastikos koncepcijų pastaruoju metu.

Vertinimas: 5 žvaigždutės iš 5

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder