Nauji filmai kino teatre "Cinamon"

Nauji filmai kino teatre "Cinamon"

"Karatė vaikis"

Dre Parkeris - paprastas 12-metis, gyvenantis Detroite su mama. Tačiau jo laukia nepaprastas išbandymas - berniuko mama gauna darbą Kinijoje. Dre toks gyvenimo pokytis tolygus tragedijai. Jis pasiilgsta Detroito, draugų, laisvalaikio...

Dre Kinija ima patikti, kai jis susipažįsta su Mei Jing - mergaite, drauge su juo lankančia mokyklą. Deja, jų draugystė nepatinka mokyklos peštukui Čengui. Jis ir jo gauja ima persekioti Dre, o pasitaikius tinkamai progai gerai iškaršia jam kailį. Laimei, vieną dieną Čengo kompanijos užspeistą į kampą Dre išgelbėja namo meistras ponas Hanas. Pasirodo, jog niūrus ir nekalbus vyras yra kung fu meistras. Dre paprašo išmokyti jį kung fu meno.

Nekantrusis Dre tiesiog virpa iš noro kuo greičiau pulti į kovą, bet ponas Hanas niekur neskuba ir verčia berniuką daryti keistus dalykus, kurie, rodos, visiškai nesusiję su kovos menu... Dre pamažu ima suvokti, kad kung fu - ne tik tuščias švaistymasis kumščiais ir priešininko kaulų laužymas. Berniukas žino, kad netrukus jo laukia akistata su didžiuoju priešu - Čengu, ir vis įdėmiau klausosi pono Hano pamokymų...

Kritikų teigimu, šis filmas gerokai per ilgas, tačiau iš esmės gana smagus, gal net geresnis už originalą. Ypač "Karatė vaikis" turėtų patikti Jackie Chano gerbėjams. Taip pat turėtų sužavėti jaunojo Jadeno Smitho vaidyba.

3 žvaigždutės iš 5

"Paskutinis Oro valdovas: Ango legenda"

Angas yra senos Avatarų giminės palikuonis, nors pats kol kas to nežino. Avatarai nuo seno žinomi tuo, kad vieninteliai gali suvaldyti visas keturias pagrindines stichijas - Orą, Vandenį, Žemę ir Ugnį.

Šioms keturioms stichijoms atstovaujančios tautos jau begalę metų yra įtrauktos į žiaurų karą, kurį pradėjo Ugnies tauta. Angas turi pamiršti nerūpestingą savo vaikystę ir pabandyti užkirsti kelią nedoriems Ugnies tautos planams pavergti Oro, Vandens ir Žemės tautas.

Laimingų aplinkybių dėka atradęs savo - Avataro - galią ir suvienijęs jėgas su Katara ir jos broliu Sokka, Angas iškeliauja į žygį, kurio sėkminga baigtis gali atstatyti pusiausvyrą tarp keturių tautų ir užbaigti amžius trunkantį niokojimą.

Didelio biudžeto filmas sukurtas trimatėje erdvėje pagal milžiniškos sėkmės sulaukusį "Nickelodeon" televizijos animacinį serialą.

Kritikai šį filmą vadina įžeidimu rafinuotam, įdomiam ir apskritai bent kiek padoriam kinui. Jų neįtikino nei scenarijus, nei vaidyba, nei dialogai.

2 žvaigždutės iš 5

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder