"Lietuvos talentų" nugalėtojai atskleidė, kur investuos laimėjimą

"Lietuvos talentų" nugalėtojai atskleidė, kur investuos laimėjimą

Per pusantro šimto savo talentus scenoje demonstravusių dalyvių parodęs, keturis mėnesius trukęs TV3 didysis sekmadienio projektas „Lietuvos talentai“ vakar, sausio 11 dieną, pasiekė įspūdingą finišą. Šou ketvirtojo sezono nugalėtojais tapo neeiliniu fiziniu pasirengimu ir patrauklia išvaizda žiūrovus pakerėję gatvės gimnastai – „Project Mayhem“ vyrukai.

Daugiausiai žiūrovų balsų surinkusiems gatvės gimnastams atiteko ne tik talentingiausių šalyje titulas, bet ir 15 000 eurų prizas. Laimėtos sumos „Project Mayhem“ vaikinai tarpusavyje sako nesidalysiantys, pasistengsiantys investuoti į pirmąją Lietuvoje kokybišką gatvės gimnastikos aikštelę sostinės centre, kur galėtų treniruotis kiekvienas panorėjęs.

Pasak „Project Mayhem“ komandos lyderio Denio Tomkutonio, gatvės gimnastikos treniruotėms pritaikytos vietos komanda trokšta jau seniai. „Lietuvos talentus“ laimėję vaikinai dabar aikštelės atsiradimą sieks įgyvendinti patys.

Nepriekaištingai atrodantys vyrukai „Lietuvos talentų“ finale sau buvo labai reiklūs ir netoleravj nė menkiausio sinchrono trūkumo. Tai, ką TV3 žiūrovai išvydo superfinalo scenoje, buvo ilgų bei atkaklių treniruočių rezultatas. „Mes niekada neturėjome vadovo – treniravomės, sceninę aprangą siuvomės, pasirodymą ant skersinio kūrėme ir jam muziką rinkomės patys“, – sako D. Tomkutonis.

Antroje vietoje pagal surinktų žiūrovų balsų skaičių liko savo gebėjimais pribloškiantis bei patikėti stebuklais priverčiantis iliuzionistas Antonas Lavrentjevas, superfinalui ruošęs naują pasirodymą su kortomis bei tiesioginio eterio metu neaišku iš kur ištraukęs auksinę žuvelę.

Trečioji vieta atiteko „football freestyle“ sporto šakos atstovui Eduardui Butiuto, kurio į ritmą mušinėjamas kamuolys niekados nenukrenta ant grindų.

Superfinale taip pat kovėsi populiariųjų kūrinių aranžuotes pučiamaisiais grojantys vaikinai „Čili“, lietaus šokį šoko moksleivių kolektyvas „Gelmė“, gitara skambino bei dainavo ir grupės „Biplan“ būgnininką į pagalbą pasikvietęs Viltenis Dzemijonas, vaidinimą-šokį atliko šokių studija „Aušrinė“ iš Alytaus, pasirodė energingieji dainuojamosios poezijos atstovai Jokūbas Giedraitis ir Ignotas Gaidamavičius („J.I.“), žmogaus gyvenimą nuo gimimo iki mirties vaizdavo devynmetė šokėja Emilija Petuškaitė bei Palomos Faith dainą „Just Be“ sudainavo Aušra Grabliauskaitė.

Iš daugiau nei 150 atrankose besirungusių atlikėjų ar jų grupių 50 pateko į finalus. „Lietuvos talentų“ superfinale varžėsi 10 dalyvių. Jie žiūrovų ir teisėjų sprendimu buvo verčiausi kautis dėl pagrindinio prizo.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder