"Lietuvos talentų" filmavimai prasidėjo Klaipėdoje

"Lietuvos talentų" filmavimai prasidėjo Klaipėdoje

Liepos 30 bei 31 dienomis, Jūros šventės metu, klaipėdiečiai ir miesto svečiai turėjo puikią galimybę pirmieji išvysti TV3 "Lietuvos talentų" antrojo sezono laidos filmavimus. Per dvi dienas uostamiestyje įsikūrusio "Švyturio menų doko" scenoje pasirodė per šimtą talentingų ir bent jau tokiais save vadinančių dalyvių.

Gausus būrys atlikėjų, šokėjų, žonglierių, artistų ir kitų talentų neišgąsdino komisijos, atvirkščiai - nuolat maloniai arba nemaloniai stebino.

Kaip ir pernai griežčiausiai atlikėjus vertino komisijos nariai dainininkė Rūta Ščiogolevaitė bei laidų vedėjas Marijonas Mikutavičius. Jie negailėjo kritikos neišradingiems, mažiau originaliems atlikėjams.

Kai kuriuos iš jų komisijos nariai ragino nenuleisti rankų, dar labiau tobulinti savo gebėjimus. O kai kuriems be jokių vyniojimų į vatą rėžė: "Jūs nesate talentingas!" "Koks jūs repuotojas? Jūs net į ritmą nepataikote", - vienam savamoksliui iš Šiaulių tiesiai šviesiai išrėžė R. Ščiogolevaitė.

Vis naujais talentais besižavintis Marijus Mikutavičius krykštavo iš nuostabos, išgirdęs unikalaus balso savininką, o Adolfui Večerskiui juoką kėlė labai gerai apie save galvojantys šokėjai ir muzikantai. Beje, pastarasis komisijos narys buvo itin malonus atlikėjams. Jo dėka, R. Ščiogolevaitei bei M. Mikutavičiui jau nuspaudus X'us, nemažas būrys atlikėjų gavo paskutinę galimybę pasirodyti visai Lietuvai.

Viena įspūdingiausių ir, ko gero, natūraliausių atlikėjų, pasirodžiusių Klaipėdos talentų scenoje, buvo šiaulietė čigonė Konsuela. "Atliksiu savos kūrybos dainą. Žodžiai mano, o muzikos autoriaus neprisimenu...." - ištarė scenoje pasirodžiusi čigonė, papirkusi tiek komisiją, tiek publiką savo paprastumu.

Stebėti naujuosius talentų pasirodymus sugužėjo ypač gausi ir azartiška klaipėdiečių publika. Ji aktyviai palaikė ne tik drąsiausius ir talentingiausius. Gausiais plojimais, švilpimais, trepsėjimais klaipėdiečiai palydėjo ir silpniau pasirodžiusius dalyvius, ir komisijos narių komentarus. O kai tarp filmavimų scenoje pasirodė... valytoja, žiūrovai tiesiog nesitvėrė džiaugsmu: plojo, lyg scenoje būtų pasirodęs prisikėlęs Maiklas Džeksonas.

"Šiemet ypač daug dainuojančių talentų, bet jau per pirmuosius filmavimus teisėjai neteko amo išgirdę dainuojančius paauglius. Operiniai balsai, unikalūs tembrai, puikiai įvaldyti instrumentai. Pirmą kartą "Lietuvos talentuose" dalyvavo ir beveik trejų metukų mergytė, kurią mama išmokė padeklamuoti ilgą eilėraštį", - pirmuosius pasirodymus vardija TV3 laidos "Lietuvos talentai" prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

"Aš labai džiaugiuosi savamoksliais talentais, kurie kuria, konstruoja, robotus gamina. Va čia tai talentai, ir jie šalia mūsų - Lietuvoje", - šypsosi teisėjas Marijus Mikutavičius komentuodamas vieno išskirtinio talento pasirodymą.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder