"Lietuvos garbėje" - istorija iš Klaipėdos

"Lietuvos garbėje" - istorija iš Klaipėdos

Šiandien TV3 eteryje startuoja šeštasis TV3 Žinių projektas "Lietuvos garbė", kuriame už kilnius darbus įvertinami ir pagerbiami paprasti Lietuvos žmonės, taip pat užsienyje gyvenantys ir gimtinę garsinantys lietuviai. Reportažai apie juos ir apie jų žygdarbius nuo vasario TV3 Žiniose, specialioje projekto rubrikoje su Renata Šakalyte ir Roku Petkevičiumi.

Šiemet projekte "Lietuvos garbė" numatytos aštuonios nominacijos: "Metų drąsos vaikas", "Metų pasiaukojimas", "Metų pašaukimas", "Metų žygdarbis", "Metų viltis", "Metų pareiga", bei dvi specialios nominacijos.

"Lietuvos garbės" apdovanojimo verta istorija iš Klaipėdos bus transliuojama vasario 18-ąją. Joje - Saulius Griešis ir Vainius Grišius, išgelbėję sumuštą ir į Danės upę įmestą 20-metį.

Projekto herojų likimą ir šiemet, kaip ir penkerius metus iki šiol, spręs TV3 televizijos žiūrovai - balsuodami TV3 interneto svetainėje ir telefonu - ir kompetentinga garsių, nusipelniusių šaliai Lietuvos žmonių komisija.

Projekto "Lietuvos garbė 2011" nominantai ir jų istorijos TV3 Žiniose kasdien bus rodomi iki kovo 3 dienos. Iškilminga projekto apdovanojimų ceremonija, į kurią kasmet pagerbti ir pasidžiaugti žmonių žygdarbiais susirenka iškiliausios šalies asmenybės, populiariausi Lietuvos pramogų, sporto, kultūros ir politikos veikėjai, tradiciškai vyks pavasarį.

Per penkerius metus projekto "Lietuvos garbė" specialiomis statulėlėmis iš juodojo marmuro, metalo, aukso ir sidabro už gerus darbus jau apdovanoti 53 žmonės iš visos Lietuvos.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder