"Lietuvos balse" kovos tik merginos

"Lietuvos balse" kovos tik merginos

Sekmadienį „Pramogų arenoje“ ir tiesiogiai per LNK bus rodomas jau šeštasis muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ finalas. Ypatingas vakaro svečias – jaunimo dievaitis Marlonas Roudette‘as iš grupės „Mattafix“. Sekmadienį paaiškės, kurios Violetos Tarasovienės ir Egidijaus Sipavičiaus mokinės sulauks didžiausio publikos bei Mokytojų palaikymo ir pateks į kitą etapą.

Įdomu tas, kad šį sekmadienį ant scenos varžysis tik merginos – iš viso dvylika puikių vokalisčių. Galbūt neklydo dainininkė V. Tarasovienė, prieš porą mėnesių drąsiai pareikšdama, jog Lietuvoje geriau dainuoja panelės, o ne vaikinai?

Julija Jegorova, Neringa Šiaudikytė, Elvina Milkauskaitė, Laura Jonušaitė, Monika Mėčiūtė ir Erika Astrauskaitė – tai visos Violetos mokinės, kurios šį sekmadienį sieks išlikti projekte ir toliau varžytis dėl sutarties su „Universal Music“, kelionės į Niujorką bei kvietimų į Brodvėjaus miuziklą  „Mama Mia“.

Kovingai nusiteikusios ir iki šiol projekte išlikusios Egidijaus Sipavičiaus mokinės – Gabrielė Senkevičiūtė, Ieva Zasimauskaitė, Milda Rasilavičiūtė, Milda Martinkėnaitė, Gabrielė Griciūtė ir Kristina Jurevičiūtė.

Sekmadienis bus nepakartojamas dėl išskirtinės ir labai įvairios muzikinės programos. „Scenoje skambės garsiausi lietuviški ir užsienio hitai. Publika galės mėgautis Adele, Beyonce, „Queen“, „Aerosmith“ kūriniais, taip pat dainuoti kartu su „Lietuvos balso“ dalyviais skambant garsiausiems lietuviškiems hitams – Rūtos Ščiogolevaitės ir Rositos Čivilytės „Meilės netylėk“, N.E.O. „Rudeninė gatvė“, Violetos Tarasovienės „Man reikia tavęs“. Kūriniai įvairiausiam skoniui“, – pristatydamas sekmadienio muzikinę paletę sako Kūrybos namų ELITAZ grupei vadovaujantis pianistas Marius Leskauskas, kiekvieną sekmadienį „Lietuvos balso“ scenoje pritariantis ne tik Lietuvos, bet ir užsienio žvaigždėms.

Išskirtinį šou ruošia ir ypatingas sekmadienio projekto svečias Marlonas Roudette‘as. Britanijos superžvaigždė kartu su biomedicinos diagnostikos studente, V.Tarasovienės mokine Monika Mėčiūte ne tik padainuos savo hitą „New Age“, bet ir atliks šiuo metu radijo stočių topų viršūnėse esantį kūrinį „Anti Hero“.

„Mums pavyko susitarti ir dėl išskirtinio numerio Lietuvos publikai. Nors paprastai Marlonas koncertuose neatlieka savo buvusios grupės „Mattafix“ repertuaro, tačiau „Lietuvos balso“ gerbėjams Vilniaus „Pramogų arenoje“ muzikantas padarys išimtį ir atliks garsiausią savo buvusio kolektyvo kūrinį „Big City Life“, kuris buvo itin populiarus ir mūsų šalyje“, – sako užsienio žvaigždžių koordinatorius Ramūnas Dieliautas.

Įdomi detalė: M. Roudette‘as nėra aikštinga superžvaigždė, todėl nepareikalavo retų vynų ar ikrų, tačiau muzikantas pageidautų, kad jo koncertui  Lietuvoje būtų parūpinta pati geriausia šalyje gitara. „Lietuvos balso“ prodiuseriai džiaugiasi, kad jiems pavyko tokią rasti.

Kupina emocijų ir muzikinių dramų šeštoji finalinė „Lietuvos balso“ kova jau šį sekmadienį, 19.30 per LNK ir gyvai „Pramogų arenoje“. 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder