Klaipėdiečiai kviečia susivienyti vardan supermiesto

Klaipėdiečiai kviečia susivienyti vardan supermiesto

Jau rytoj projekte “Lietuvos supermiestas” trečią kartą pasirodys klaipėdiečių komanda. Šį sykį užvirs žūtbūtinė kova - šioje laidoje iš projekto iškris viena mažiausiai balų surinkusio miesto komanda. Nors Klaipėdai iškritimas lyg ir negresia, nes iki šiol komandai sekėsi puikiai, tačiau norint užsitikrinti sėkmę reikia ypatingo gerbėjų palaikymo.

“Lietuvos supermiesto” laidoje komandos ir vėl dalyvaus trijose rungtyse. Muzikinėje užduotyje klaipėdiečiams atstovaus komandos kapitonas dainininkas Simonas Donskovas su savo paruošta daina. Miesto talento konkurse pasirodys ne tik Klaipėdoje, visoje Lietuvoje, bet ir už šalies ribų žinomas Regimantas Šilinskas - žymusis Lietuvos skrabalininkas. Klaipėda ir buvo tas miestas, kuriame R. Šilinskas pradėjo groti skrabalais, todėl jis puikiai gali atstovauti uostamiesčiui ir įrodyti, jog šis miestas kupinas pačių talentingiausių žmonių. Sportinėje rungtyje komandų dalyviams teks susikauti virvės traukimo varžybose.

Klaipėdos komanda kviečia visus sirgalius neknapsėti prie televizorių ir pasipuošus klaipėdietiška atributika atvykti savo komandos palaikyti į sirgalių štabą, įsikūrusį restorane “Livonia”. Čia komandos gerbėjai rinksis sekmadienį nuo 18 val. Susirinkusiųjų lauks ne tik linksmas vakaras su bendraminčių būriu, bet ir įvairios staigmenos. Susirinkusiesiems koncertuos praeitoje laidoje pasirodžiusi jaunųjų klaipėdiečių grupė “Nervas”, aktyviausiųjų lauks įvairūs prizai, tarp jų - ir “Vakarų ekspreso” prenumeratos.

Pasak komandos prodiuserio Gintaro Bendžiaus, į sirgalių štabą kviečiami ir visi miesto politikai.

“Rinkimai kaip tik bus pasibaigę, taigi tai bus puiki proga skirtingų partijų atstovams įrodyti savo norą būti arčiau klaipėdiečių ir kartu palaikyti savo supermiestą Klaipėdą, kuriai tiek daug žadėjo rinkimų agitacijos metu”, - sakė G. Bendžius.

Uostamiesčio komanda taip pat laukia didžiulio miestelėnų ir kaimynų, negalinčių atvykti į sirgalių štabą, palaikymo. Jie kviečiami 19.30 val. įsitaisyti prie televizorių, kai LNK kanalu bus transliuojama trečioji laida su mūsų miesto atstovais, ir visomis išgalėmis palaikyti saviškius.

“Kiekvieno iš mūsų širdyse Klaipėda jau yra supermiestas. Lieka tai įrodyti susivienijant”, - sakė klaipėdiečių komandos prodiuseris.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder