Jurga Anusauskienė ieško vyro "Žvaigždžių duetams"

Jurga Anusauskienė ieško vyro "Žvaigždžių duetams"

Ilgą laiką į žvaigždes stūmusi savo talentingąją dukrą Eveliną, Jurga Anusauskienė netrukus pati užlips ant didžiosios scenos. Moteris, sulaukusi "Žvaigždžių duetų" rengėjų pasiūlymo dalyvauti šou, neteko žado.

"Iš pradžių pamaniau, kad dalyvauti kviečiama Evelina. Kai supratau, kad aš pati sulaukiau pasiūlymo, negalėjau patikėti. Man, patyrusiai keliautojai ir fotografei, dėl gero kadro nebijančiai prisėlinti prie plėšrių žvėrių, ekstremalių įvykių poreikis leido greitai apsispręsti. Jei susitvarkau su leopardu, susitvarkysiu ir su "Žvaigždžių duetais", - šypsosi Jurga.

Sulaukusi kvietimo, ji su dukra Evelina iš karto sėdo aptarinėti vyrų - svarstyti kandidatūras į mamos partnerius "Žvaigždžių duetuose". Be to, dukra pradėjo dėstyti mamai vokalo pamokas. "Evelina man - autoritetas. Dabar esu jos paklusni mokinė. Smagu, kai mama su dukra gali apsikeisti vaidmenimis", - pasakojo J. Anusauskienė.

Jurga Anusauskienė yra kilusi iš garsių muzikų Vasiliauskų giminės. Mama - smuiko mokytoja, vienas dėdė - violončelininkas, kitas - vargonininkas. Jurga nuo penkerių metų mokėsi griežti smuiku ir net dainavo būsimo vyro suburtame ansamblyje. Tik karjera ansamblyje pakrypo netikėta linkme - ansamblio vadovas iš pradžių jaunai stilistei rašė dainas, o ši ėmė... jam gimdyti vaikus.

Pastaruosius metus Jurga skyrė dukros Evelinos karjerai, tapo festivalio "Slavianskyj Bazar" atstove Lietuvoje.

"O dabar - į frontą" - juokiasi "Žvaigždžių duetus" pasiryžusi užkariauti moteris.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder