Indiški patiekalai - tolimiausias kelias į Vytauto Šapranausko širdį

Indiški patiekalai - tolimiausias kelias į Vytauto Šapranausko širdį

Vos prieš kelias dienas TV3 kulinarinės laboratorijos „Susitikime virtuvėje“ projekto dalyviai, kūrėjai ir šefai paskutinį kartą susirinko į kulinarinę šventę. Įspūdingoje pušų apsuptoje sodyboje Vilniaus rajone buvo filmuojamas didysis laidos finalas. Keturios poros, virtuvėje perėjusios ugnį ir vandenį, stojo į kovą dėl pagrindinio prizo – geriausiojo kulinaro vardo ir svajonės, kurią išpildys „Iki“. Į sodybą atvykusių dalyvių laukė siurprizas – finalinę „Susitikime virtuvėje“ laidą sekmadienį, gegužės 27-ąją, ves populiariausias TV3 veidas, aktorius Vytautas Šapranauskas.

Besisukiodamas tarp plušančių porų, Vytautas prisipažino, kad jis ir pats yra neretas svečias virtuvėje. „Vištienos kepenėlės yra vienas mėgstamiausių mano patiekalų. O dar jeigu su bulvių koše – mmm, labai skanu“, – užsisvajojo vedėjas ir čia pat pridūrė, kad indiškos virtuvės tiesiog negali pakęsti. „Indiškoje virtuvėje naudojamas karis ir visi kiti panašūs prieskoniai, kurių aš labai nemėgstu“, – scenos virtuozas prisipažino laidos šefams, vertinusiems porų patiekalus.

Vis dėlto finalo dalyviams pasisekė – nė vienas jų negamino indiškų patiekalų. Kas kepė lašišą su braškėmis, kas veršienos šonkauliukus su kriaušėmis, jautieną su daržovėmis ir net vištienos kepenėles, įsuktas į šoninę, – poroms išmonės ir fantazijos tikrai netrūko.

Žymus aktorius mielai įsitraukė į gamybos procesą ir net buvo pasiryžęs padėti vienai finalo porų. „Gal jums ką padėti, papjaustyti, pakepti?“ – siūlėsi Vytautas savo favoritėms. „Mergos, aš sergu už jus, nes jūs gaminate mano mėgstamiausią patiekalą – kepenėles“, – paaiškins aktorius. Toks žymaus vedėjo palankumas neliko nepastebėtas šalia dirbančios poros. Laidos vedėjas netgi sulaukė grasinimų: „Atsargiai, mano keptuvėje karštas aliejus!” – šmaikštaudamas sušuko finalo dalyvis Tadas.

Ar V. Šapranausko favoritės pavergs ir profesionalių šefų širdis? Kuri pora finale lies džiaugsmo ašaras? Dramatiška kulinarinės kelionės atomazga – sekmadienį, gegužės 27-ąją, 17.40 val. per TV3.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder