"Gyvenimas yra gražus" reportažui - helikopterio nuoma Holivude

"Gyvenimas yra gražus" reportažui - helikopterio nuoma Holivude

Kaip ir kur gyvena Holivudo žvaigždės, kurių namus nuolat stebi paparacai? Kiek kainuoja jų tvirtovės ir kaip bent akies krašteliu įmanoma į jas pažvelgti? Los Andžele po garsenybių rezervatu vadinamą rajoną nutarę pasižvalgyti TV3 gyvenimo būdo laidos "Gyvenimas yra gražus" kūrėjai rado atsakymą – tam reikia pakilti į dangų!

"Virš Holivudo kalvų nuolat zuja sraigtasparniai. Vienuose iš jų – milijono vertės kadrų besivaikantys paparacai, kituose – grįžtančios namo ar iš jų išvykstančios įžymybės.

Kad bent iš paukščio skrydžio pamatytume žvaigždžių namus, susiradome lakūną ir išsinuomojome helikopterį. Beveik valandą skraidėme virš viso Los Andželo", – jau pirmadienį 20.30 val. TV3 eteryje pasirodysiančio siužeto iš intriguojančios kelionės detales atskleidžia laidos prodiuseris Edvardas Žičkus.

Po ilgai trukusių derybų populiarios gyvenimo būdo laidos vedėjas paklojo beveik du tūkstančius litų už iš anksto suderintą skrydį virš Holivudo.

Sausio 23-iąją TV3 žiūrovai išvys ne tik ypatingą ekskursiją po itin saugomas žvaigždžių valdas, bet ir pamatys, kaip gyvena mums kur kas artimesnės įžymybės, tokios, kaip garsiausia Latvijos dainininkė Laima Vaikulė bei vieni turtingiausių Lietuvos žmonių – Benas Gudelis ir Stasys Brundza.

 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder