Deividas Meškauskas: "Negaliu pasakyti, kad mane traukia vyresnės moterys"

Deividas Meškauskas: "Negaliu pasakyti, kad mane traukia vyresnės moterys"

Ar šokėjas Deividas Meškauskas apsuka galvą visoms, su kuriomis šoka? Ar iš tiesų jį žavi ne bendraamžės, o daug vyresnės moterys?  Kaip klostosi  Deivido santykiai buvusia mylimąja Rūta Ščiogolevaite?  Ar jis bendrauja su sūnumi?  Ir kodėl niekaip netyla kalbos, kad Devidas ir dėl jo savo gyvenimo draugą, garsųjį tango mokytoją Eduardo Gimenezą, palikusi  aktorė Ineta Stasiulytė – jau išsiskyrė?

Tokie ir panašūs klausimai kurį laiką sklando pramogų pasaulio užkulisiuose. O kartu jokių atsakymų nedalinantys Ineta ir Deividas dar labiau kursto  kalbas apie pradingusią meilę, aistrą, neišsipildžiusias svajones ir amžiaus skirtumą, kuris neva ir buvęs pagrindinis trikdis  judviejų santykiuose.

„Septyneri, aštuoneri metai nėra didelis skirtumas. Jeigu du žmonės sutaria, jiems gera kartu, tai amžiaus skirtumas neturi reikšmės. Aš negaliu pasakyti, kad mane traukia vyresnės moterys – tai tik sutapimas”, - LNK gyvenimo būdo laidai „Neišgalvoti gyvenimai” šio antradienio vakarą 20.25 val. pasakos Deividas Meškauskas.

Penktadienį Gedimino prospekte duris atvėrė Deivido Meškausko ir Karinos Jeremian šokių studija.  Taigi, milijonieriaus Antano Guogos simpatija vadinama  šokėja ir Deividas tapo partneriais.  O naujų patalpų atidarymas virto tikromis iškilmėmis.  „Turėti tai, ką matote, svajojau nuo mokyklos laikų”, - sako populiariuose televizijos projektuose išpopuliarėjęs dvidešimt ketverių metų šokėjas.

„Dabar mūsų gyvenime – įtemptas, darbingas etapas, gyvename nuolatiniame bėgime“, - sako Ineta Stasiulytė, savo laisvą laiką taip pat leidžianti savo mylimojo šokių studijoje.

Antradienį gyvenimo būdo laidoje „Neišgalvoti gyvenimai” išvysite išskirtinį Deivido Meškausko ir Inetos Stasiulytės interviu apie naująjį verslą, gyvenimą kartu, judviejų santykius ir būsimas vestuves.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder