Čempionato užkulisiai

Čempionato užkulisiai

Į TV3 laidos "Gyvenimas yra gražus" kūrėjų rankas pateko unikali filmuota medžiaga iš viešbučių, kuriuose gyveno lietuviai, persirengimo kambarių ir kitų vietų, į kurias žurnalistai tiesiog nebuvo įleidžiami.

Filmuoti kadrai atskleis krepšininkų bei trenerių asmenybes, papasakos apie tai, kaip sportininkai buvo nuteikiami pergalėms bei kaip atsipalaiduodavo laisvalaikiu. Štai, pavyzdžiui, mažai kas žino, ką po pergalės prieš Argentinos krepšininkus veikė Simas Jasaitis. Pasirodo, nuo didžiulio užplūdusio adrenalino kiekio vyrukas su keliais kitais komandos draugais negalėjo užmigti iki pat paryčių. Kokį pokštą Tomui Delininkaičiui iškrėtė Tadas Klimavičius ir ką prikūlė Linas Kleiza? Kaip šventė triumfo akimirką santūrusis komandos vedlys Kęstutis Kemzūra ir komandos talismanu vadinamas masažuotojas Juozas Petkevičius?

Atviri interviu su žmonėmis, be kurių indėlio Lietuvos krepšininkai nebūtų pasiekę istorinių pergalių, intriguojantys vaizdai iš sportininkų gyvenimo, pokštai, dainos ir konfliktai su Turkijos teisėsauga - jau šiandien 20.30 val.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder