Aktoriaus populiarumą įrodo jo keistenybės

Viename iš Kanų kino festivalių prancūzė Bridžita Bardo nusprendė pademonstruoti savo kaprizus. Žvaigždė pareiškė, kad publikai pasirodys tik tuomet, kai kai išsimaudys... šampano vonioje. Kas liko daryti festivalio rengėjams? Žinoma, vykdyti prašymą.

Kino sekso bombos poelgis, 1953 metais sukėlęs daug triukšmo, šiais laikais atrodo gana įprastai. Per tolesnį pusę amžiaus didžiojo ir mažojo ekrano žvaigždės galutinai visiems įrodė savo išskirtinumą. O kodėl gi ir ne? Juk reikia kaip nors pateisinti visuomenės meilę, kuri pasireiškia šešių nulių honorarais bei aistringu domėjimusi kino żvaigždžių asmeninio gyvenimo detalėmis.

Pavyzdžiui, Šer ("Ystviko raganos"), taip pat Kanų festivalio metu, nepatiko jos prabangaus "liukso" tapetai. Taigi, kol žvaigždė vaikštinėjo Kruazeto bulvaru ir pozavo fotografams, kambario tapetai buvo skubiai perklijuoti...

Sandra Bulok viešbučiuose miega tik ant lininių paklodžių ir reikalauja, kad kambarinės jas nuolat keistų, netgi tuomet, kai ji vos keletą minučių pagulėjo ant sutvarkytos lovos.

Madonos ("Evita") miegamojo keistenybė - sniego baltumo pagalvių apvalkalai iš egiptietiškos medvilnės su kampuose išsiuvinėtais raštais. Vieno tokio kaina - 760 dolerių. Leisdamasi į kelionę Madona pasiima keletą šimtų videokasečių ir kompaktinių diskų - kad kelionėje būtų neliūdna. O kad iš širdies pasiplaukiotų, garsenybė pasirengusi apmokėti visos dienos nuomą bet kurio jos nusižiūrėto privataus ar viešojo baseino.

Džiulija Roberts labai išranki ir be galo bijo kokio nors užkrato. Ši ponia niekada nesisėda ant kėdės, kol ji nebūna išdezinfekuota. O štai Kameron Diaz durų rankenas liečia tik per servetėlę. Jei jau tenka kam nors paspausti ranką, aktorė stengiasi savąją kuo greičiau ištrinti antibakteriniu losjonu...

Demi Mur ir Briusas Vilis, dar būdami "pačia harmoningiausia Holivudo pora", iš visų transporto priemonių labiausiai vertino nuosavą reaktyvinį lėktuvą, į kurį sutalpindavo savo vaikus ir visą aptarnaujamąjį personalą. "Tai ne tik greita, bet ir patogu. Jokių kamščių. Gaila tik, kad lėktuvu negalima pasinaudoti kur nors vykstant miesto mastu", - nuogąstavo B. Vilis.

Silvesteris Stalonė šiek tiek kuklesnis. dažnai keliaujanti žvaigždė pasitenkina pirmosios klasės lėktuvo salonu. Tiesa, kartą norėdamas prastumti laiką iki savo reiso, aktorius paprašė įrengti jam golfo lauką tiesiog ant lėktuvų kilimo ir leidimosi tako...

Pats nepriekabiausias keleivis - Džimas Keris. Jis dalijasi lėktuvo salonu su paprastais mitingaisiais ir nėra išrankus maistui. Tačiau to nepasakysi apie jo iguaną, kurią aktorius visur vežiojasi drauge. Šitą mažą pabaisą lydi specialiai apmokytas virėjas - kelionėse iguana tampa ypač ėdri, ir ją reikia maitinti tiksliai pagal tam tikrą grafiką, kitaip nemalonumų neišvengsi.

Kad užuostumėte reptilijų virtuvės aromatus, tereikia atverti Nikolo Keidžo šaldytuvą. Mėgstamiausias jo 2,5 metro "mergaitės" gardėsis - nudvėsusios žiurkės. O geriausias užsiėmimas pačiam N. Keidžui - valandomis stebėti, kaip jo drakonė rėplioja po specialų kalną arba plaukioja baseine.

Ekstravagantiškoji Šer itin priekabi sienų tapetams

Džeinė Seimur galva plauna tik išskirtinai lietaus vandeniu iš Londono, kurį jai kasdien į Niujorką už 1200 dolerių pristato lėktuvu. Na, o Kim Besindžer savo prabangiems plaukams trinkti pasirinko mineralinį vandenį "Evian". Dar ji pagarsėjo tuo, jog reguliariai darosi klizmas su kviečio sėklų antpilu. Žvaigždė įsitikinusi, kad tik taip gali efektyviai atgaivinti savo veido spalvą.

Stivenas Sigalas laikosi dietos ir, be to, labai bijo cheminio nuodų. Užsisakydamas desertą jis drauge pareikalauja, kad jam matant būtų atlikta vaisių analizė - ar šie neturi nitratų. O Edžio Merfio kambarinės žino, jog visose patalpose, į kurias tik užeina šeimininkas, turi kvepėti persikais...

Barbara Streizand naudojasi tik švelniai abrikosinės spalvos tualetiniu popieriumi ir didžiuojasi savo 50-mečiui pasidaryta tatuiruote - rožyte ant kairiosios kulkšnies. Ją garsenybė stengiasi demonstruoti tam, kad nukreiptų dėmesį nuo to, ko ji gėdijasi. O kompleksuoja Barbara visai ne dėl ilgos nosies, o visiškai normalaus sprando, kurį kruopščiai maskuoja skarelėmis, šalikėliais ar pastatyta apykakle.

Maiklui Džei Foksui kino studijos samdė specialų asistentą, kuris żvaigždei įstatytų kontaktinius lęšius, o Žano Klodo van Damo aptarnaujamojoje komandoje ir dabar yra žmogus, kurio pareigybė yra "valyti dulkeles nuo kostiumo"...

Mišelė Pfaifer ir Meg Rajan kažkada iki valios prisinaudojo brangių auklėtojų paslaugomis, kurie prižiūrėjo jų vaikučius, kol mamos filmavosi. Kino studijos už tai mokėjo nuo pusantro tūkstančio dolerių per savaitę. Be to, dėl Mišelės įvaikintos dukters buvo pastatyta speciali vaikiška žaidimų aikštelė, o pačiai žvaigždei, belaukiančiai savo atžalos, parūpintas asmeninis treneris.

Filmuodamasis juostoje "Keletas gerų vaikinų" Tomas Kruzas turėjo iš karto du vairuotojus. Vienas vežiojo aktorių po filmavimo aikštelę studijos limuzinu, o kitas važiavo šalia tam atvejui, jei T. Kruzui šaus į galvą pačiam sėsti prie vairo...

 

 

 

Parengė Lina SKRUIBYTĖ

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder