Vienoje scenoje - "Aistra ir Ugnis"

Vienoje scenoje - "Aistra ir Ugnis"

Iki gražiausių metų švenčių liko tiek nedaug... Ta proga balsingųjų vaikinų grupė „el Fuego“ ir nepakartojama, vienintelė Lietuvoje profesionaliai šokančių ir dainuojančių vaikinų grupė „Džentelmenai“ savo klausytojams ir gerbėjams ruošia dovaną – dvigubą koncertą, kupiną nuoširdumo, jausmingų akimirkų ir šou elementų.

„el Fuego“ – vaikinų grupė, visų širdis virpinanti ypač išskirtiniais balsais. Jų atliekami popklasikos kūriniai patinka įvairaus amžiaus žmonėms ir tinka klausytis visomis progomis, o ypatingai Kalėdiniu laikotarpiu. Melodingos grupės dainos jau yra išleistos dviejuose muzikiniuose CD. „el Fuego“ yra mėgstami ne tik Lietuvos klausytojų, jie dažnai koncertuoja užsienyje, todėl rasti progą juos pamatyti ir išgirsti Lietuvoje – nėra taip paprasta.

„el Fuego“ priešingybė muzikos stiliumi ir šou pasirodymų prasme – grupė „Džentelmenai“.

Jie – keturi, ekspresyvūs, charizmatiški jauni vyrai, kurie visą savo gyvenimą siejo su šokiu, o dabar - ir su dainomis. Dauguma „Džentelmenų“ dainų yra apie aistrą ir meilę. Kai viskas susilieja į vieną – daina ir šokis - tuomet sunku nuo jų nuleisti akis, todėl jie dažnai vadinami „moterų numylėtiniais“.

Taigi tie, kas pasiilgo „el Fuego“ sodrių balsų ir „Džentelmenų“ aistringų šokių, kas nori prieš šventes pasikrauti teigiamų emocijų ir pamatyti vienintelį nepakartojamų vyrų bendrą koncertą, būtinai turi atvykti į Klaipėdos koncertų salę gruodžio 18 d., trečiadienį, 18 val.

„Bus karšta, o mūsų išlietų emocijų ir energijos publikai, tarsi vitaminų, užteks visam šaltajam sezonui“, − žada vaikinai.

Koncerte išgirsite gerbėjų jau pamėgtas ir visiškai naujas daina .

Ištirpdykite gruodžio šaltį drauge su „el Fuego“ ir „Džentelmenais“ ir parsineškite šilumos į namus!

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder