Uostamiesčio senjoros išbandė manekenių duoną

Uostamiesčio senjoros išbandė manekenių duoną

"Žiūriu, žiūriu aš į tuos šou per televiziją ir galvoju, o kuo gi mano senikės blogesnės", - kaip kilo idėja kovo 8-osios proga surengti senjorų madų šou atviravo Klaipėdos miesto pagyvenusių žmonių asociacijos prezidentė Kristina Buslajeva.

"Būkime stilingos 2014-ųjų pavasarį" - šitaip klaipėdiečius į "Žvejų rūmuose" kovo 8-osios pavakare vykusį nemokamą renginį kvietė senjorai.

Išties ne kiekvieną dieną išvysi tokį madų šou, kuriame drabužius demonstruoja pensinio amžiaus modeliai.

"Renginiui ruošėmės labai rimtai. Turėjome per 12 repeticijų. Visko buvo. Amžius toks, kai ir ligos dažniau puola. Būdavo tai viena negali ateiti, tai kita. Bet kai vieną dieną pasakiau, kad tų, kurios praleis repeticijas, nebepriimsime į renginį - kaip mat visos pasveiko", - kaip buvo ruošiamasi renginiui linksmai pasakojo idėjos sumanytoja K. Buslajeva.

Klaipėdos miesto pagyvenusių žmonių asociacijos prezidentė džiaugėsi, kad ilgos repeticijos davė vaisių - modeliais sutikusios būti senjoros akivaizdžiai pasikeitė. Pagerėjo jų laikysena, atsirado daugiau pasitikėjimo savimi ir noro gražiai atrodyti.

"Vaikščioti pagal "Makarenos" melodiją juk ne juokas", - šypsojosi K. Buslajeva.

Aktyvi senjora džiaugėsi, kad ir uostamiesčio prekybininkai palaikė šią idėją.

"Turint skonį gražiai rengtis galima ir turguje pirktais darbužiais, bet šį kartą visgi nusprendžiau pasidairyti, ką senjorams siūlo parduotuvės. Nusižiūrėjau, kurių praduotuvių asortimentas labiau tinkantis mūsų amžiui, užėjau į pačią pirmąją ir sulaukiau palaikymo. Dabar eilėje laukia dar trys parduotuvės, tad, manau, kad tokių madų šou turėsime dar ne vieną", - entuziastingai pasakojo Klaipėdos miesto pagyvenusių žmonių asociacijos prezidentė.

Asociacijos nariai jau yra išbandę ne vieną malonią pramogą. Tarp mėgiamiausių užsiėmimų senjorai vardijo boulingo turnyrus, karaokė varžybas. O kur dar neseniai išbandytas pasivažinėjimas limuzinu iki Olando kepurės.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder