Birutė Servienė ‒ Rusnės Salos etnokultūros ir informacijos centro direktorė, Mažosios Lietuvos regioninės etninės kultūros globos tarybos narė, „Lietuvininkų“ bendrijos narė, Lietuvos tautodailininkų sąjungos narė, Mažosios Lietuvos regiono kulinarinio paveldo žinovė. Ji žada klaipėdiečiams atskleisti, kaip atrodė senųjų krašto gyventojų kasdieninis ir šventinis stalas, priminti šventinio stalo unikalių patiekalų gaminimo subtilybes. Susirinkusius vilios verdamos kafijos, žolelių arbatos, avižų kisieliaus, šventinių saldumynų kvapai, išgirstus ir primintus receptus kiekvienas dalyvis galės panaudoti besiruošdamas šventėms.
Įėjimas nemokamas.
Paskaita - projekto „Tradicija šeimai" renginys iš dalies remiamas Lietuvos kultūros tarybos.
Rašyti komentarą