Tarptautinis festivalis "Žaisminga laisvalaikio diena" - miesto jubiliejui

Tarptautinis festivalis "Žaisminga laisvalaikio diena" - miesto jubiliejui

Gegužės 12 d. į Klaipėdos koncertų salę rinkosi didžiulė Klaipėdos vaikų laisvalaikio bendruomenė – vaikai, tėvai, mokytojai bei draugai – Liepupes miesto tautinių šokių kolektyvai „Ulubele” ir „Liepupyte” iš Latvijos. Festivalis „Žaisminga laisvalaikio diena“ organizuotas jau trečiąjį kartą, tik šiemet jis skirtas Klaipėdos miesto 760-ajam jubiliejui. Jau tradicija tapo prieš koncertą organizuojamas „Žaidimų miestelis“, į kurį koncerto dalyvius, svečius bei visus klaipėdiečius pasitiko įvairūs personažai, vaikai siūlė savo gamintus rankdarbius, mokytojai bei vyresnieji vaikai kiekvieno norinčio skruostą papuošė originaliu piešinėliu. Šventinę nuotaiką lydėjo muzika – visi, dideli ir maži, galėjo patrepsėti linijinių šokių pamokėlėje, o pakilios nuotaikos nesugadino net žvarbus vėjelis.

Laukdami koncerto, svečiai turėjo galimybę apžvelgti Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro mokytojų rankdarbių parodą. O koncerto metu akis, ausis ir sielą džiugino ne tik Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro kolektyvai, tačiau ir didžiuliai svečių iš Latvijos tautinių šokių kolektyvai, atvežę krislelį savo tautinės kultūros. Dvi valandas trukusį svečių iš Latvijos ir klaipėdiečių surengtą koncertą vainikavo Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro daina, po kurios sekė direktorės padėka aktyviausiems tėveliams bei nenuilstantiems abiturientams, paliekantiems įstaigą.

Didelė ir graži Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro bendruomenė džiaugiasi, kad mokslo metus palydėjo triukšmingai, linksmai ir įdomiai.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder