Povilo Vanago ir Margaritos Drobiazko „Roko simfonija ant ledo“ žada daug premjerų

Povilo Vanago ir Margaritos Drobiazko „Roko simfonija ant ledo“ žada daug premjerų

Po stulbinančios praėjusių metų sėkmės garsiausia ir mylimiausia Lietuvos šokėjų ant ledo pora Margarita Drobiazko ir Povilas Vanagas šiemet ruošia dar įspūdingesnį ledo šou. Tęsdami prieš kelis metus pradėtą gyvo garso projektą Margarita ir Povilas kviečia į antrąją „Roko simfoniją ant ledo“.

Nauja, išskirtinė programa, specialus scenarijus, dailiojo čiuožimo žvaigždės, simfoninio orkestro bei talentingiausių šalies dainininkų atliekamos roko baladės, netikėti šou sprendimai ir ore sklandanti meilė – tobuliausias derinys šventiniam laikotarpiui. „Roko simfonija ant ledo“ žiūrovus sužavėti žada jau gruodžio 11 d. Klaipėdoje, gruodžio 12 d. Kaune ir gruodžio 13 d. Vilniuje.

„Antrus metus iš eilės žiūrovams atvežame „Roko simfoniją ant ledo“. Pernai pabandėme šį formatą ir jis visiems be galo patiko bei paliko neišdildomą įspūdį. Pradžioje mes galvojome apie naują šou tematiką, bet po to supratome, kad gerų roko kūrinių yra tiek daug, jog mes dar galime daug metų šokti pagal roko balades ir vis tiek ne viskas bus išdainuota bei sušokta. Šiais metais čiuožėjai pristatys visiškai naujas programas, nebus nė vieno šokio iš praeitų metų. Lieka tik pavadinimas „Roko simfonija ant ledo“, o turinys bus visiškai naujas, pilnas didžiulių netikėtumų ir ankstesniais metais dar nenaudotų sumanymų“, – sako P. Vanagas.

Kasmet itin laukiamą muzikos ir šokių ant ledo šventę rengiantys Margarita ir Povilas ir šiemet žada nustebinti. Miestu, kuriame verda gyvenimas, skamba muzika ir roko ritmu plaka širdys, virtusi scena suvienys ryškiausias ledo žvaigždes, tarp kurių – ypatinga staigmena – pirmą kartą Lietuvoje pasirodysiantis daugkartinis Italijos čempionas Ivan Righini. Tai artistiškas šokėjas, savo talentu ir charizma tirpdysiantis ne tik ledą, bet ir susirinkusių merginų širdis. Be šio virtuozo Lietuvos žiūrovai pirmą kartą išvys ir parkūro bei akrobatinio čiuožimo meistrą Dmitrijų Nazarovą. Į šou atvyksta ir Lietuvos žiūrovų numylėtiniai Pasaulio profesionalų čempionai Jelena Leonova ir Andrejus Chvalko, olimpiniai, dukart pasaulio ir keturiskart Europos čempionai Tatjana Totmianina ir Maksimas Marininas, Europos čempionas, lietuvių itin mylimas čekas Tomašas Verneris, Gruzijos čempionas, „Art on ice“ šou žvaigždė Vakhtangas Murvanidzė, pernai pieš Lietuvos publiką debiutavusi Elenos Jovanovič ir Nodari Maisuradzės pora, prestižinių ledo šou solistai Fiona Zaldua ir Dima Suchanovas, Lietuvos čempionai Alison Reed ir Saulius Ambrulevičius bei mažosios šokių ant ledo pažibos.

 „Taip jau susiklostė, kad šiemet šou metu mes sieksime Gineso rekordo. Tikimės, kad visi žiūrovai taps naujo pasaulio rekordo liudininkais. Rekordo sieksiu ne aš su Margarita, bet vienas iš šou dalyvių – Dmitrijus Nazarovas, kuris yra parkūro meistras, ypatingus gimnastikos triukus ant ledo atliekantis virtuozas. Koks tai bus rekordas, norėčiau palikti paslaptyje, bet labai tikimės palaikymo iš mūsų žiūrovų ir viliamės, kad su jų pagalba sugebėsime pasiekti ne tik naują pasaulio rekordą, bet ir perrašyti mūsų ledo šou istoriją“, – teigia P. Vanagas

Šiemet žiūrovų laukia nepakartojami dailiojo čiuožimo žvaigždžių pasirodymai, skambant Vytauto Lukočiaus diriguojamo simfoninio orkestro „Vilniaus Sinfonietta“ atliekamai muzikai. Žiūrovai taip pat galės išgirsti mušamųjų instrumentų ansamblį „Ritmas kitaip“. Žinomiausias roko balades atliks Ieva Zasimauskaitė, Tadas Juodsnukis ir Česlovas Gabalis, kurį Klaipėdoje pakeis Vladas Kovaliovas.  Garsiausias  visų laikų roko balades atliks ne tik žinomiausi Lietuvos muzikantai, bet ir pirmą kartą ledo šou istorijoje patys šventės šeimininkai – daugkartiniai pasaulio ir Europos čempionatų prizininkai P. Vanagas ir M. Drobiazko.

„Tai bus mūsų su Margarita debiutas. Mes nusprendėme, kad tai nebus mūsų duetas: aš dainuosiu Margaritai, o ji – man. Tai bus dvi atskiros dainos, kurias mums padės atlikti žinomi Lietuvos dainininkai ir, žinoma, simfoninis orkestras“, – sako P. Vanagas.

Antroji „Roko simfonija ant ledo“ – tai dailiojo čiuožimo žvaigždės, simfoninis orkestras, gyvai atliekamos kultinės roko dainos, įdomūs scenografiniai sprendimai ir daugybė staigmenų. Visa tai – jau gruodžio 11 d. Klaipėdoje, gruodžio 12 d. Kaune ir gruodžio 13 d. Vilniuje.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder