Palangos LIONS moterų klubas kviečia į labdaros koncertą

Palangos LIONS moterų klubas kviečia į labdaros koncertą

Palangos LIONS moterų klubas kviečia Jus į Kalėdinį labdaros
koncertą "Sapnuok baltai".

Vakaro metu Jums koncertuos operos solistai Edmundas Seilius (tenoras) ir Kristina Zmailaitė (sopranas). Šį stiprų scenos tandemą papildys ir nuostabų skambesį sukurs Nacionalinės premijos laureatas - M.K. Čiurlionio kvartetas. Renginys vyks 2014 m. lapkričio 28 d. 19 val. Palangos Kurhauze, Grafų Tiškevičių al. 1. Surinktos lėšos bus skirtos Palangos LIONS moterų klubo globojamoms šeimoms paremti bei vaikams su negalia.

PLAČIAU APIE ATLIKĖJUS

Lietuvos Nacionalinio Operos ir Baleto teatro solistas, visada besišypsantis E. Seilius plačiajai auditorijai tapo pažįstamas tik per keletą metų. Tačiau jo muzikinis kelias įdomus ir turiningas. Lietuvos Nacionalinio Operos ir Baleto teatro solistą koncertai ir spektakliai nuvedė į Vokietiją, Lenkiją, Rusiją, Japoniją, Prancūziją, Austriją ir JAV.

Dainininkas 2007-2008 sezoną dirbo Reino nacionalinėje Operoje Strasbūre. E.Seilius dalyvavo meistriškumo kursuose su pasaulinėmis operos scenos žvaigždėmis ir dirbo su pripažintais Lietuvos bei užsienio dirigentais. Kartu su Edmundu, Kristina įgyvendina visas savo svajones tiek scenoje, tiek ir gyvenime.

Kartu nueitas studijų kelias Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje, padėjo atlikėjams giliau ir drąsiau pažvelgti į spalvingą turtingą ir be galo gražų muzikos pasaulį. „Mes abu esame fanatikai. Muzika – mums visas gyvenimas, be galo ją mylime, atsiduodame jai, be išlygų, todėl labai norime, kad ir publika tai pajustų. Kai dainuojame, atrodo sustoja laikas, pamirštame, kad esame vyras ir žmona, lieka tik personažai, kuriuos stengiamės įkūnyti“, – sako Kristina.

Soprano K. Zmailaitės karjera įdomi ir spalvinga. Žavi, subtili juodaplaukė atlikėja nuo 2000-ųjų tobulinosi įvairiose meistriškumo kursuose su žymiais pasaulio muzikos pedagogais Renata Sccotto, Katia Ricchiareli, Barbara Hill Moor bei kitais. Šį stiprų scenos tandemą papildys ir nuostabų skambesį sukurs Čiurlionio kvartetas – Lietuvos nacionalinės premijos laureatas.

Kvartetas yra sugrojęs per 3700 koncertų Lietuvoje ir daugelyje užsienio šalių, dalyvavęs solidžiuose festivaliuose, pasirodęs garsiausiose Leipcigo, Amsterdamo, Berlyno, Bonos, Paryžiaus, Londono, Varšuvos, Briuselio, Maskvos, Tokijo, Paryžiaus salėse. Čiurlionio kvarteto partneriais yra buvę žinomi įvairių šalių muzikai. Menininkai griežia unikaliais XVIII a. italų meistrų darbo instrumentais.

PAPILDOMA RENGINIO INFORMACIJA

Vaikai įleidžiami nemokamai: iki 12 metų.(Neužimant papildomos
vietos)
 Durys atidaromos: 18:30 val.
 Renginio trukmė: 1 val. 15 min.
 Pertrauka(-os): nėra
 Bilietus parduoda BILIETAI LT. Daugiau informacijos svetainėje
www.bilietai.lt

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder