Palanga šėlo su DJ Tiesto

Palanga šėlo su DJ Tiesto

Garsiausia naktis Palangos paplūdimyje - būtent taip galima pavadinti šokių muzikos vakarėlį, vykusį penktadienį Palangoje. Į šį renginį, oficialiais duomenimis, buvo parduoti beveik visi bilietai, manoma, jog festivalyje dalyvavo per 15 tūkst. žmonių.

Mobiliojo ryšio kompanijos organizuotas renginys "Labas festas su Tiesto" į Palangos paplūdimį pritraukė daugybę žmonių. Pagrindinis dalykas, dėl ko įvairaus amžiaus žmonės rinkosi į didžiulę diskoteką, tai – garsiausias ir brangiausias pasaulio didžėjus iš Olandijos – DJ Tiesto. Festivalis su spalvinga programa prasidėjo 12 val. ir turėjo tęstis iki vidurnakčio, tačiau publikos pageidavimu, paskutinis ir laukiamiausias renginio atlikėjas Tiesto grojo pusvalandžiu ilgiau.

Renginio metu buvo panaudota 100 kv. m. LED vaizdo ekranų, tonos garso ir šviesos įrangos, pirotechnika. Per Tiesto pasirodymą, be abejonės, buvo įjungta visa renginio technika - tai buvo garso bei vaizdo sintezė festivalio dalyviams. Deja, pasirodymas buvo nutrūkęs dėl elektros trikdžių, tačiau tik kelioms minutėms.

DJ Tiesto šypsodamasis pavadino Lietuvos publiką tikrai garsia ir dėkojo už palaikymą.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder