Pajūryje poilsiaujančius "Švyturys" kviečia į protų mūšius

Pajūryje poilsiaujančius "Švyturys" kviečia į protų mūšius

Pirmadienį, liepos 4 d., Lietuvos vasaros sostinėje Palangoje startuoja "Švyturio" protų kovos. "Švyturio" rengiami nemokami "protmūšiai" pajūryje, Palangoje bei Nidoje, vyks visą vasarą. Poilsiautojams klausimus protų kovoms rengia sporto komentatorius ir knygos "Trečiasis reichas" autorius, nuolatinis "protmūšių" vedėjas Robertas Petrauskas.

"Mintis surengti protų mūšius poilsiaujantiems pajūryje kilo po tokių kovų sėkmės Vilniuje. Pastebėjome, kad pajūryje labai trūksta tokio pobūdžio, intelektualesnių pramogų. Kasdien netrauksi šėlti į klubus ar koncertus, taip pat yra ramesnio būdo poilsiautojų, kurie ne visada randa, ką veikti dienai pasibaigus.

Pramankštinti atmintį ir pasivaržyti bičiulių kompanijoje visada smagu, o "protmūšiuose" niekada netrūksta azarto, emocijų, tai – puiki proga intelektualiai praleisti vakarą", – įsitikinęs "Švyturio" produkto vadovas Laimis Balčiūnas.

Klausimus "Švyturio" protų kovoms parengęs Robertas Petrauskas priduria, kad šis žaidimas – galimybė sužinoti ką nors naujo ir pagilinti jau turimas žinias.

"Noriu nuraminti poilsiautojus, kurie nuogąstauja, kad tokioms kovoms neturi pakankamai žinių. Patikėkite, protų kovoms nereikia būti eruditu. Klausimus dėlioju iš įvairiausių sričių ir tikrai stengiuosi, kad į juos būtų galima atsakyti. Vienus atsakymus reikia žinoti, kiti iškyla iš atminties stebint kasdienę aplinką, dar kitus tiesiog galima išmąstyti pasitelkus komandą", – tikina R. Petrauskas.

"Švyturio" protų kovos visą vasarą pirmadieniais 19 val. vyksta Palangoje - "Vila Gražina" (Basanavičiaus g. 32), trečiadieniais 19 val. Nidoje - "Prieplaukos Vyninėje" (Naglių g. 16). Dalyvavimas protų mūšiuose nemokamas.

Protų mūšiai (protų kovos) – tai komandinis žaidimas, kurio metu garsiai užduodami klausimai iš įvairių temų, komandos atsakymus užrašo išdalintuose lapeliuose. Laimi komanda, kuri teisingai atsako į daugiausia klausimų.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder