"Olialia" projektas atsisveikino su tikėjusiais jo idėja ir svajone

"Olialia" projektas atsisveikino su tikėjusiais jo idėja ir svajone

"Olialia" prekės ženklas atsisveikino su savo gerbėjais, draugais ir bendraminčiais, kurie prisidėjo, o, svarbiausia, tikėjo "Olialia" idėja ir svajone. Vilniuje įvyko šio Lietuvoje ir, jau drąsiai galima sakyti, pasaulyje populiaraus projekto atsisveikinimo vakarėlis.

"Pradžia ir pabaiga būna tik kartą gyvenime", - dar prieš renginį skelbė jo organizatoriai.

"Paskutinės Olialia serijos" vakarėlio dalyvius stebino neatsiejama "Olialia" projekto dalis - popmuzikos merginų grupė "Olialia pupytės", taip pat YVA, publika šėlo pagal "Kastanedos" vaikinų ritmus bei žavėjosi auksiniu vokalistės Baibos balsu.

Ypatingą vakarą paįvairino scenos virtuozų Vaidos Genytės ir Povilo Meškėlos duetas bei vienintelis ir nepakartojamas SEL gyvo garso pasirodymas.

Už vakarėlio energiją buvo atsakingi šokių muzikos diskžokėjai DJ Bartukai, DJ Rikko el Gato feat Serge on sax (Mosquito), DJ Flaxen Beats, DJ Justin Beat, DJ Virus J.

Vakaro staigmena tapo pirmą kartą Lietuvoje vykstantis pasaulinės mados karaliaus, dizainerio Christian Audiger kolekcijos pristatymas su "Olialia models" merginomis.

"Olialia" judėjimas vienijo tokius projektus kaip "Olialia" mergaitės (jų duomenų bazėje buvo apie 15 tūkst.), modelių agentūrą, muzikos grupę, vakarėlius "Olialia Party", plastinės chirurgijos paslaugas teikiančią "Olialia" grožio kliniką, nuolaidų programą "Maestro Olialia", gėrimą "Olialia Cola" bei jo skonio produktus - "Olialia Cola" ledai, sūreliai ir saldainiai - "Olialia" piceriją, nuomojamas transporto priemones "Olialia Limo" ir "Olialia Party Bus", jachtą, lenktynių komandą.

"Olialia" apie savo veiklos nutraukimą pranešė prieš porą savaičių.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder