"New York Gastro Pub" kviečia kartu švęsti Helovyną

"New York Gastro Pub" kviečia kartu švęsti Helovyną

Klaipėdos širdyje, M. Mažvydo alėjoje, vos prieš du mėnesius savo duris atvėręs "New York Gastro Pub" siekia būti ne tik mieste vienintelė amerikietiško maisto vieta, bet ir pramogų centras, o sykiu atgaivinti šią uostamiesčio dalį. Nuo šiol ši vieta kvies ir gardžiai pavalgyti, ir niujorkietiškai pasilinksminti iki pat paryčių.

Naktinio "New York'o" atidarymas vyks spalio 31 dieną. Klaipėdiečiai nuo 21 val. kviečiami į Helovyno vakarėlį, kuris bus rengiamas amerikietiškai. "Nebus jokių moliūgų. Mes norime surengti siaubo vakarėlį, kokie nuo seno rengiami JAV", - sako pub'o vadovai Diana ir Donatas Kalnikai.

Vakarėlio dalyvių laukia išties košmariška naktis - bus rodomi siaubo filmai, virtuvės meistrai paruoš specialų Helovyno meniu, iš kurio patiekalų išdrįs paragauti tik patys drąsiausi... Muzika pasirūpins "Modus" ir "Arkisound", dekoratorės "Green moon" sukurs kraupią atmosferą, o "Liepsnojančio šerkšno" fakyrai atliks ugnies šou. Kad pramogų nepritrūktų, pasirūpins ir šventės vedėjas, renginių organizatorius Irmantas Pileckas.

GARDU. "New York Gastro Pub" meniu kupinas gardžių amerikietiškos virtuvės patiekalų: blynelių su plakta grietinėle ir klevų sirupu, burgerių, "corndog'ų" ir kt. Taip pat pub'as kasdien nuo 11.30 val. kviečia užsisakyti dienos pietų. Kainos čia tikrai "nesikandžioja". Egidijaus JANKAUSKO nuotr.

Klaipėdiečiai ir miesto svečiai raginami vienam vakarui persirengti senųjų amerikietiškų siaubo filmų herojais, na, o tiems, kurie pasipuošti nespės, makiažą atliks vizažo meistrė Sandra Meškienė.

Pub'o šeimininkai planuoja tęsti smagių vakarėlių su amerikietiškais akcentais tradiciją ir taip pritraukti jaunesnių bei vyresnių žmonių. Nuo šiol "New York Gastro Pub" vyks burgerių valgymo čempionatai, gyvo garso koncertai, solo vakarai, pramoginės humoro programos ir vakarėliai iki pat paryčių.

"Renginiai vyks kiekvieną ketvirtadienį, penktadienį ir šeštadienį bei bus skirti įvairaus amžiaus publikai. Norime, kad M. Mažvydo alėja atgytų ir būtų tokia, kokią mes ją matėme seniau, - kupina renginių ir veiksmo", - sako pub'o šeimininkai Diana ir Donatas Kalnikai.

PRAMOGOS. Jau visai netrukus kiekvieną ketvirtadienį, penktadienį ir šeštadienį pub'e vyks įvairiausios pramogos ir vakarėliai. Naktinio "New York'o" atidarymas startuos jau spalio 31 d. "New York Gastro Pub" nuotr.

Naująjį amerikietiško stiliaus barą klaipėdiečiai pradeda pažinti, na, o dalis lankytojų, paskanavę gardžių patiekalų, grįžta ir atsiveda draugų. Meniu kol kas dar nėra pernelyg gausus, tačiau virtuvės meistrams svarbiausia ne kiekybė, o kokybė. Čia galima užsisakyti unikalų patiekalą - iš šviežių produktų pagamintą amerikietišką užkandį "corndog'ą" (liet. kukurūzų dešrainis), šonkaulių, burgerių, grilyje keptų kepsnių bei gardžiųjų blynelių su plakta grietinėle bei klevų sirupu. Beje, labiausiai išalkę raginami įveikti pub'o pasididžiavimu tapusį 1 kg sveriantį mega burgerį.

Informacija

Norintieji susisiekti su pub'o šeimininkais, kreipkitės:
*tel. 8615 59009,
*e. paštu [email protected],
*arba užsukite adresu Herkaus Manto g. 10 / M. Mažvydo al. 3.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder