Naujos metodikos įgyvendinimo Klaipėdoje rezultatus išvysite „Ebru art“ studijoje

Naujos metodikos įgyvendinimo Klaipėdoje rezultatus išvysite „Ebru art“ studijoje

Viešoji įstaiga „MEDA PROJECT“ jau trečius metus Lietuvoje įgyvendina unikalų socialinį neformalaus ugdymo projektą „Ebru menas - tapymas ant vandens“. Bendradarbiavimo su Klaipėdos miesto savivaldybe dėka, 2012 spalio 4d. pasirašius panaudos sutartį, buvusioje Vydūno mokykloje (Daržų g. 18 Klaipėda), buvo atidaryta pirmoji Baltijos šalyse, visiškai socialinias pagrindais veikianti, „ Ebru Art“ studija.

Nuo pat pirmosios „Ebru Art“ studijos dienos VšĮ „ MEDA PROJECT“ kolektyvas dirbo intensyviai ne tik su moksleiviais, jų tėveliais, kitais miesto gyventojais, organizavo šventes, bet ir laimėjo projektą „Pagalba emocijų ir elgesio sutrikimą turintiems vaikams ir jų tėvams (globėjams) atrandant save per Ebru meno techniką“, kurį skelbė Klaipėdos m. savivaldybės administracija.

Šioje paraiškoje pateiktos metodikos tikslas yra:

taikant jau išbandytas EBRU meno technikos metodikas ir teatro užsiėmimus paaugliams, jas kompleksiškai kombinuodami su psichologo seminarais šių paauglių tėvams, padėti jiems pažinti save ir išmokti tinkamai išreikšti emocijas, bei kontroliuoti savo elgesį, o taip pat kurti naujas metodikas, kurios padės paaugliams iš socialinės rizikos šeimų „atrasti save“ bei pilnavertiškai integruotis į visuomenę.

Bendradarbiaujant su šeimos gerovės centru, taikant naująją metodiką, paauglių sukurti darbai bus eksponuojami : „Ebru Art“ studijos galerijoje.

Gruodžio 21 d. įvyks šių darbų parodos atidarymas, kurios metu pagal paauglių norus bus pristatomi kūriniai.

Ši paroda bus eksponuojama mėnesį laiko, tad visi miestiečiai galės kūrinius išvysti ir po Naujųjų metų.

 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder