"Muzikuojančiame kelte" - šou, kuris taško!

"Muzikuojančiame kelte" - šou, kuris taško!

Įspūdingas festivalio "Muzikuojantis keltas" keliones birželio 27 d. pradės ir iki ašarų publiką juoktis privers humoristinis trio "Čilinam".

Ypač vasarišką šou žiūrovams pasiūlys trys populiariausi Lietuvos vyrukai - Marius Jampolskis, Stano ir Artūras Orlauskas, kuris kartu su smagiąja komanda humoro jūrą lies pirmą kartą.

Tikru siurprizu tapęs žymus Lietuvos komikas sakė, kad su M. Jampolskiu ir Stano bendrauja jau ilgus metus, tad pasirodyme jis jausis tikrai laisvai.

"Aš nesu didis dainininkas, tad užsiimsiu "šokamąja poezija". Susitarėme, kad leisime sau improvizuoti - todėl čia galėsiu "laidyti liežuviu" į visas puses. Nujaučiu, kad bus smagu!" - sakė A. Orlauskas.

Neįprastą reginį ant laivo denio lydės ypač linksma ir nuotaikinga programa, kuri, anot talentingų Lietuvos teatro ir televizijos žvaigždžių, taip "užveda" publiką, kad kai kurie žiūrovai net miršta iš juoko. Pasirodymo metu publika išgirs žymiausius lietuviškus kūrinius, kurie esą aranžuoti su atlikėjams būdinga ironija.

"Tai - humoro užtaisas, kuris dar nepaskandino nė vieno laivo," - juokavo Stano ir pridūrė: "Muzika šiame šou atlieka antraplanį vaidmenį. Čia bus žymiai daugiau tiesioginio bendravimo su žiūrovais, kurio metu bandysime įrodyti, kad vyrai vis dėlto geriau meluoja už moteris!"

Nuo žiūrovų gausos lūžtančios salės įrodė, kad atlikėjų humoras - kiekvieno skoniui. Neabejotina, kad šios komandos šou paliks tik pačius gražiausius ir šilčiausius prisiminimus apie kartu šauniai praleistą vasaros laiką ant "Muzikuojančio kelto" denio.

Smagios trijulės narys M. Jampolskis, kuris festivalyje pasirodys jau ne pirmą kartą, dalinosi įspūdžiais: "Kuršių marios, besileidžianti saulė, valsą šokantis keltas, žiūrovų plaukai, besiplaikstantys vėjyje, ir muzika, muzika, muzika. Kas gali būti geriau? Visos dainos, kurios skambės su "Čilinam", įgaus marių kvapo ir skonio. Kuršių marių energetika yra labai galinga ir pasiduoti jai - tai neapsakomas malonumas... Siūlau išbandyt."

Informacija

Keltas "Nida" 20.30 val. išplaukia iš Šiaurinio rago (Senoji Smiltynės perkėla). Plaukimo trukmė 2 val.
Bilietus platina "Bilietų pasaulis". Koncerto dieną bilietai parduodami ir renginio vietoje Senosios perkėlos kavinėje "Meat Lovers Port"(Šiaurinis ragas, Danės g. 1, Klaipėda). Koncertų metu veikia barai.
Papildoma informacija: tel. +370 670 41252, el. paštu [email protected]
www.muzikuojantiskeltas.lt

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder