Mikalojaus Konstantino Čiurlionio fondas inicijuoja edukacinį pažintinį projektą "M. K. Čiurlionis tavo krašte"

Mikalojaus Konstantino Čiurlionio fondas inicijuoja edukacinį pažintinį projektą "M. K. Čiurlionis tavo krašte"

M. K. Čiurlionio fondas tęsdamas savo iniciatyvumą ir kūrybiškumą skatinančių edukacinių projektų ciklą kviečia į Gargždų festivalį „Pavasario gaida“, kuriame išgirsite: B. Dvariono muzikos mokyklos mokinį Andrių Malinauską (smuikas), kurį ruošia mokytoja ekspertė Irina Kirzner, Dovydą Kiauką (fortepijonas) – mokytoja ekspertė Tatjana Radovič ir Nacionalinės M. K. Čiurlionio muzikos mokyklos mokinį, Rostropovičiaus fondo globotinį - Igną Maknicką (fortepijonas), mokytoja profesorė Veronika Vitaitė. Koncertmeisterė – Aušra Banaitytė.

Jaunųjų talentų paradas

Dovydas Kiauka - muzikiniais gabumais apdovanotas dešimtmetis pianistas. Šiemet jis tapo „Tarptautinio Balio Dvariono konkurso jauniesiems pianistams ir smuikininkams” diplomantu ir „Balio Dvariono nacionalinio stygininkų ir pianistų konkurso“ laureatu. Labai teigiamai įvertintas daugelyje konkursų. Balio Dvariono dešimtmetės muzikos mokyklos moksleivis per muziką po truputį atranda save ir savo kūrybinį kelią.

Andrius Malinauskas – Balio Dvariono muzikos mokyklos moksleivis, šiemet tapo „Balio Dvariono nacionalinio stygininkų ir pianistų konkurso“ laureatu. Šis jaunasis talentas yra įvairių konkursų laureatas, savo kūrinius atliko Valstybės Nepriklausomybės stipendijų įteikime, o taip pat Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienai paminėti skirtame renginyje.

Ignas Maknickas - pianistas, Nacionalinės M.K. Čiurlionio menų mokyklos moksleivis. Gabus, imlus ir ambicingas jaunas pianistas laimėjęs daugelį konkursų, kūrinius atlikęs daugelyje pasaulio šalių. Yra 2010 m. XVI „Nacionalinio B. Dvariono respublikinio jaunųjų pianistų ir stygininkų“ konkurso laureatas bei specialaus prizo už geriausią B.Dvariono kūrinio atlikimą laimėtojas.

„Pavasario gaida“ gegužės 10 d., ketvirtadienį, 18:00 val., į Gargždų kultūros centrą (Klaipėdos g. 15).

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder