„Meridianas“ „atplukdo“ naująjį „Božolė“ į Klaipėdą

„Meridianas“ „atplukdo“ naująjį „Božolė“ į Klaipėdą

Trečiąjį šio mėnesio ketvirtadienį, lapkričio 21-ąją, į „Meridianą“ tradiciškai atvyksta naujas  dar niekur neragautas skonis - šio sezono „Božolė“.

Apie jaunojo „Božolė“ ypatybes pasakos ekspertas, profesionalus someljė Mindaugas Paliukas, naujausias žinias atsivežęs tiesiai iš Prancūzijos! 

Ta proga „Meridiano“ scenoje koncertuos talentingų muzikantų duetas – viena populiariausių Klaipėdos atlikėjų Kristina Jatautaite kartu su klavišininku Marijumi Kučiku.

Renginio pradžia – 19.30 val.

„Kartu startuojame ir su nauju meniu, pritaikytu žiemos sezonui. Atnaujintas ne tik karštųjų patiekalų, užkandžių, sriubų, desertų arsenalas, bet ir jų pristatymas. Atsivertę meniu svečiai matys ne vien tik patiekalų sąrašą, bet ir galės susipažinti su „Meridiano“ istorija“, - sako „Meridiano“ restorano vadovas Mindaugas Beniušis.

Muzikiniai vakarai „Meridiane“ vyks visą savaitgalį. Po šiandien vyksiančios „Božolė“ šventės rytoj, penktadienį, lapkričio 22 d., burlaivio scenoje pasirodys buvusi merginų grupės „Širdelės“ narė Ieva Tubinas, o šeštadienį, lapkričio 23 d., pristatoma dar niekur negirdėta džiazo standartų programa, kurią atliks televizijos projekte „X faktorius“ sužibėjusi dainininkė Monika Juškevičiūtė - Nika Ganga kartu su Večiaslavu Krasnopiorovu (mušamieji) bei Marijumi Kučiku (klavišai).

 

INFORMACIJA

„Božolė“ šventė „Meridiane“

Lapkričio 21 d., 19.30 val.

Dalyvauja someljė Mindaugas Paliukas.

Muzikinėje programoje skambės dainininkės Kristinos Jatautaitės ir pianisto Mariaus Kučiko atliekamos dainos (programa – nemokama).

Rezervacijos tel. +370 601 31866, el. p. [email protected]

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder