Meras pažadėjo pagalbą motociklininkams

Meras pažadėjo pagalbą motociklininkams

Penktadienį pas naująjį miesto merą Vytautą Grubliauską lankėsi "Harley Davidson" klubo atstovai. Susitikime buvo aptartas Europos "Harley Davidson" klubų narių suvažiavimas "Super Rally 2011", vyksiantis Klaipėdos aviaeskadrilėje birželio 9-13 dienomis.

Šis renginys Lietuvoje vyks pirmą kartą. Planuojama, jog į jį suvažiuos apie 10 tūkst. motociklininkų. Nors didžioji dalis renginių vyks uždaroje aviaeskadrilės teritorijoje, motociklininkai ruošiasi surengti šventę ir miestiečiams. Nutarta, jog Kruizinių laivų terminale bus surengti gražiausių "Harley Davidson" motociklų rinkimai, kurioje dalyvautų apie 100 motociklų.

"Harley Davidson Baltija" klubo prezidentas Silverijus Baliūnas pasakojo, jog į Klaipėdą suvažiuos kultūringi vidutinio amžiaus motociklininkai, kurie miestui atneš ir nemažą pelną. Klubo atstovai taip pat prašė ir miestiečių tolerancijos, mat tas kelias dienas mieste ir apylinkėse motociklininkų bus tikrai nemažai.

"Super Rally 2011" regėjai penktadienį miesto mero prašė suteikti visokeriopą pagalbą organizuojant renginį bei tapti jo globėju. V. Grubliauskas sakė, jog miestas džiaugiasi, kad šis suvažiavimas vyksta būtent čia ir prie šventės prisidės su "turbo įpurškimu". Meras žadėjo ne tik pagelbėti organizuojant renginį ir bendraujant su įvairiomis struktūromis, tačiau ir tapti renginio globėju, bei dalyvauti jo atidaryme.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder