Lietuvaitės ginklas "Mis pasaulis" konkurse - akordeonas

Lietuvaitės ginklas "Mis pasaulis" konkurse - akordeonas

Trečiadienį į Londoną kovoti dėl "Mis pasaulis 2011" karūnos išvyksta gražiausia lietuvaite išrinkta Ieva Gervinskaitė. Mergina ketina pasaulį užkariauti ne tik išvaizda, bet ir talentais - šokdama kepurinę ir grodama akordeonu.

Lietuvaitė į konkursą išvyksta su dviem lagaminais suknelių ir 16 kilogramų sveriančiu akordeonu. Apdarus I.Gervinskaitei paskolino žinomi šalies dizaineriai: Livija Daugirdaitė, Egidijus Sidaras, Liutauras Salasevičius.

Tačiau svarbiausias dalykas dalyvaujant konkurse "Mis pasaulis" - akordeonas, nes juo grodama tituluota gražuolė ketina sužavėti komisiją talentų rungtyje. Draugės kūrybos kūrinį ketinanti atlikti mergina neabejoja, kad tai konkurse turėtų būti išties netikėtas numeris.

I.Gervinskaitė į Londoną pasiėmė ir tautinį kostiumą, kuriuo vilkėdama žada sušokti kepurinę. Gražuolė pasiėmė ir kvepalus "Lietuvos kvapas", juos pristatys viename iš aukcionų Londone. Mat konkurso dalyvėms ateinančias dvi savaites teks dalyvauti įvairiuose labdaros renginiuose ir projektuose. "Mis pasaulis 2011" finalas vyks tik lapkričio 6 dieną.

Pasitikėjimo savo jėgomis neslepianti mergina tikino, kad konkurse ji ketina elgtis natūraliai ir išlikti savimi.

"Nevaidinsiu to, kas nesu. Tikiu, kad žmonės tai pastebės", - prisipažino I.Gervinskaitė.

Prieš kelionę "Mis Lietuva" lankė kosmetologijos ir kirpėjų kursus. Tai turėtų praversti dalyvaujant pasauliniame grožio konkurse, nes I.Gervinskaitei teks pačiai rūpintis savo makiažu bei šukuosena.

Parengta pagal dienraštį "Vakaro žinios"

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder