Kuršių marių apsuptyje roko baladės kitaip…

Kuršių marių apsuptyje roko baladės kitaip…

Kuršių marių apsuptyje roko baladės kitaip…

Didžiulę charizmą ir sceninę patirtį turintys atlikėjai Česlovas Gabalis ir Jeronimas Milius liepos 21 d. kviečia ant „Muzikuojančio kelto” denio, kur Kuršių marių apsuptyje naujai suskambės visiems gerai žinomos ir mylimos roko baladės. Jiems  fortepijonu  talkins Feliksas Zakrevskis.

Akustinio koncerto metu išgirsime pasaulyje puikiai žinomų atlikėjų popmuzikos ir roko balades, kurios,  neabejotinai, geros muzikos mylėtojams suteiks ir tikrą širdies džiaugsmą, ir galimybę Kuršių marių apsuptyje kitaip išgirsti geriausius Rod Stewart, Sting, Scorpions, Bryan Adams, U2, Queen, Bon Jovi, Whitesnake visų laikų hitus!

Česlovas Gabalis ir Jeronimas Milius – gerai žinomi ir mylimi dainininkai, kurių išskirtinumas sužavėjo ne vieną Lietuvos klausytoją. „Muzikuojančiame kelte” šie atlikėjai perteiks garsiausių roko baladžių dvasią bei sukurs nepamirštamą šventinę atmosferą, kupiną laisvės, nutrūktgalviškumo, polėkio ir pačių geriausių emocijų.

Dviejų rokerių muzikinis skonis sutampa, todėl problemų dėl pasirinkto repertuaro nekilo. O kai kurių roko baladžių nepasirinkti būtų buvusi tiesiog nedovanotina nuodėmė – nemažai kūrinių įtraukti į programą pasufleravo atlikėjų balso tembro panašumas.

„Roko balades jau ne vienerius metus atliekame kartu su Povilu Meškėla, J. Miliumi ir simfoniniu orkestru. Tačiau su Jeronimu nusprendėme roko kūrinius klausytojams pateikti kitaip. Svarbiausia, atliekant roko balades yra vengti pataikavimo publikai. “, - teigia  Č. Gabalis.  Populiarūs atlikėjai kai kuriuos legendinių roko grupių ir atlikėjų kūrinius yra dainavę ir seniau. Tačiau vyrai pabrėžia, kad kiekvieną kartą juos atlieka su nauju skambesiu.

„Tai koncertas, kuris savo akustiniu skambesiu, sustiprintu supančiu gamtos grožiu bei Kuršių marių vaizdais, ne tik užburs ir įtrauks žiūrovus, bet ir neleis ilgai šio vakaro pamiršti”, - neabejoja attlikėjai.

„Galiu pasakyti tik viena: bus gražu“, - pokalbį reziumuoja  lietuviškuoju B. Adamsu vadinamas Č. Gabalis.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder