Klaipėdos Studentų Žaidynės III sezonas – Studentiškiausias renginys Klaipėdoje!

Klaipėdos Studentų Žaidynės III sezonas – Studentiškiausias renginys Klaipėdoje!

Rugsėjo 30 d. startuoja jau tradicija tapęs ir 3-ą sezoną organizuojamas projektas – Klaipėdos Studentų Žaidynės (KSŽ).

Šiemet visų dalyvių laukia keturios turnyrinės rungtys: Kartingai, Boulingas, Lazerių karai ir protmušis ir visa tai truks daugiau nei 2 mėnesius už studentišką kainą! Varžybų laimėtojai bus apdovanoti puikiais rėmėjų prizais ir organizatorių staigmenomis. Visa tai vos už 15 EUR vienam dalyviui.

Į KSŽ kviečiami dalyvauti visi Klaipėdos miesto aukštųjų mokyklų studentai. Šiemet Žaidynės yra organizuojamos jau 3-ąjį sezoną, bet naujovės ir staigmenos tai iššūkis Jaunimo organizacijai DARBAS. „Noras atgaivinti Klaipėda, kaip studentišką miestą, yra mūsų širdyse, tad darome kiek išgalime“ – teigė viena organizatorių Jaunimo organizacijos DARBAS Klaipėdos skyriaus pirmininkė Živilė Žąsytytė. Organizatoriai neslepia, kad sunkuma iškyla, bet noras tobulėti nugali viską: „Žinome, ko trūko praeituose sezonuose, tad stengiamės, kad šis pranoktų buvusius“ – savo mintimis pasidalino renginių organizatoriai „Uosto Liūtai“.

Renginio tikslas yra suteikti Klaipėdos studentams kitokį laisvalaikį, tuo pačiu išbandant jėgas įvairiuose pramogose už studentui prieinamą kainą, o kartu ir laimėti prizus. Šiemet visi KSŽ dalyviai rungsis keturiose rungtyse t.y. kartingai, boulingas, lazerių karai ir protmušis už tradicinę 15 EUR sumą. Klaipėdos miesto studentai yra kviečiami burti šešių narių komandas ir registruotis iki rugsėjo 30 d., ieškok registracijos anketos mūsų facebook paskyroje – FB.com/KlaipedosSZ dalyvauk ir laimėk!

Klaipėdos Studentų Žaidynės vyksta turnyro principu t.y. komandos, kurios pasirodo geriausiai pirmuose turnyruose, keliauja toliau ir kovoja du mėnesius dėl pagrindinio prizo – planšetinių kompiuterių bei Party-Bus visai komandai. Rėmėjų bei organizatorių dovanomis bus apdovanotos geriausios skirtingų rungčių komandos bei geriausi žaidėjai.

Klaipėdos Studentų Žaidynės – tai tikslas suteikti studentams galimybę išbandyti save, tuo pačiu gerai praleisti laiką, panaudoti akademines žinias, suburti 6 draugus rimtam komandiniam darbui bei skatinti tiesioginį bendravimą tarp draugų. Ir visa tai už kainą, kuri mažesnė nei maža bet kokiu kitu metu ! Jau 30 d. visi studentai bus kviečiami į KSŽ atidarymą, kupiną siurprizų! Taip pat studentai dalyvaujantys KSŽ gaus VIP korteles su kuriomis galės džiaugtis nuolaidomis bei akcijomis visoje Klaipėdoje.

KSŽ atidarymas vyks rugsėjo 30 d. 19 val. Honolulu boulinge (Naujoji sodo g. 1A), kurio metu bus įvairiausių prizų ir siurprizų. Visiems žaidynių dalyviams renginys nemokamas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder