Klaipėdos jaunimas kviečia paminėti Solidarumo dieną

Klaipėdos jaunimas kviečia paminėti Solidarumo dieną

Šių metų balandžio 24d. Klaipėdos universiteto studentai organizuoja renginį Tarptautinei Jaunimo Solidarumo dienai paminėti. Klaipėdiečiai ir miesto svečiai kviečiami susivienyti geriems darbams ir smagiai praleisti laiką trijose akcijose.

Renginys prasidės 11 val. Klaipėdos universiteto miestelio kieme, kur vyks akcija „Iškelkim inkilus KARTU“. Jos metu Klaipėdos universiteto studentai drauge kabins inkilus ir sveikins pavasarį.

12 val. Mažvydo alėjoje vyks akcija „Gerumas vienija“, kurios tikslas yra surinkti lėšų Vitalijaus Chomičenko globojamiems vaikams iš sunkiai besiverčiančių šeimų – vaikų socialinės pagalbos centro darbštumo ugdymo mokyklai „10 TALENTŲ“. Šios akcijos metu studentai Mažvydo alėjoje rinks aukas šiai mokyklai, tad kiekvienas turės galimybę pasidalinti savo gerumu. Praeiviai bus kviečiami ne tik aukoti, bet ir kartu pamuzikuoti būgnais su studija GROCK muzikantais.

17 val. prie Arkos - akcija „Nuspalvinkime dangų“, kurios metu visi norintys yra kviečiami kartu sukurti aitvarą ir paleisti jį į dangų.

VISI norintys yra kviečiami dalyvauti akcijose, daryti gerus darbus, kurti ir kartu įdomiai praleisti dieną!

Turite klausimų, pastebėjimų, pasiūlymų? Rašykite [email protected] arba https://www.facebook.com/TarptautineJaunimoSolidarumoDiena?ref=hl

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder