Klaipėdos "Akropolyje" bus pristatomos pavasario/vasaros kolekcijos

Klaipėdos "Akropolyje" bus pristatomos pavasario/vasaros kolekcijos

Klaipėdoje šis šeštadienis neabejotinai bus stilingiausias metuose. Kovo 7 d. Klaipėdos „Akropolyje“ bus tradiciškai pristatomos pavasario/vasaros kolekcijos ir naujausios mados tendencijos. Renginio pradžia – 13 val.

Prekybos ir pramogų centro lankytojams bus demonstruojamos šiltuoju metų laiku dvelkiančios drabužių, batų ir aksesuarų kolekcijos. Savo naujausią asortimentą pristatys daugiau nei 40 parduotuvių, tarp kurių tokie prekiniai ženklai kaip „Denim Dream“, „Guess“, „Pierre Cardin“, „Step Top“, „Salamander“, „Crocs“, „Vision Express“, „Audimas“, „Etam“ ir kt.

„Šiuo tradicija tampančiu pavasariniu renginiu ypač džiaugiasi mūsų lankytojos moterys, kurios neretai rūpinasi ne tik savo, bet ir visos šeimos – vyro, vaikų – apranga ir stiliumi. Tad šie pristatymai joms padeda ne tik susipažinti su naujausiomis mados tendencijomis, bet ir sutaupyti laiko, pasisemti idėjų įvairiems drabužių ir aksesuarų deriniams. Be to, bus pristatomos ne tik naujausios drabužių ir aksesuarų, avalynės mados, bet ir makiažo ir apskritai stiliaus tendencijos“, – sako Klaipėdos „Akropolio“ valdytojas Ovidijus Zibalis.

Kadangi šiemet pavasario/vasaros kolekcijų pristatymas vyks prieš pat Tarptautinę moters dieną, stilistų teigimu, kuriant ir parenkant aprangos derinius bus akcentuojamas moteriškumas bei elegancija. Pamiršti neliks ir vyrai bei vaikai – modeliai demonstruos ir jiems skirtas kolekcijas.

Kolekcijas pristatymui atrinkti padėjo klaipėdietė stilistė Olga Filatova-Kontrimienė, kuri yra daugelio televizijos projektų įvaizdžio kūrėja. Šiuo metu stilistė dirba su TV šou „Delfinai ir žvaigždės“ dalyviais, įvaizdį taip pat kūrė „Auksinio balso“ dalyviams, muzikos apdovanojimuose M.A.M.A dalyvavusiems atlikėjams ir kt. Modelių makiažu rūpinsis žinoma vizažistė Olesia Žuravliova, kuri taip pat pristatys naujausias makiažo tendencijas.

Naujausių kolekcijų ir mados tendencijų pristatymą lydės ir žinomo šalies atlikėjo balsas. Renginio metu koncertuos televizijos projektų „X-faktorius“ ir „Šok su manimi“ žvaigždė bei moterų numylėtinis Martynas Kavaliauskas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder